NoraBo -> RE: Visok prolaktin (PRL) (27.2.2013 11:36:43)
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Maslacak, koliko kostakod vas? Mislim da cu krajem marta ici na tu stranu pa bih mogla uzeti ako je povoljnije. Ovde kosta 6500, 8 kom pakovanje. Ksenija81 moja preporuka od srca je Dostinex, jeste dosta skup, ali nus pojave 0, apijem ga već godinu!!! Nisam nikad probala Bromokriptin, jer mi je doktorka odmah prepisala Dostinex, rekavši da od njega neću imati nuspojave, i da ona ne preporučuje Bromokriptin jer sa takvim nuspojavama koje on izaziva nisi sposoban za normalne dnevne aktivnosti, a da ne pričam da ukoliko želiš da ostaneš trudna treba ipak da si čila i vesela, dobro raspoložena, zar ne? Kod nas u Bgd sam uspela da ga nađem u jednoj apoteci i košta 6.000 rsd 8 tableta, posle sam videvši da ga u toj apoteci nabavljaju iz Turske(nalepnice i uputstvo su bili na turskom), molila prijatelje koji su putovali u Tursku da mi kupe lek, i zamisli tamo su ga plaćali 15 eura po bočici sa 8 komada. Strašno, koliko se apotekari na nam bogate! Moja preporuka je da nađeš nekoga ko putuje u Tursku i zamoliš ga da ti kupi više bočica dostineksa, ja ga sada pijem jednom nedeljno 1 tableta, treba uskoro da ponovo radim analizu pa da vidim da li mogu da ga smanjim na 1/2 tablete. MamaJaco ja ti mogu preporučiti dr Spremović koja radi u Višegradskoj, a privatno je možeš naći u Intermedicus Bis na NBG, jako je dobra i kao endokrinolog i kao ginekolog.
|
|
|
|