Marini -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (4.5.2017 13:04:16)
|
Nuna, izvini nisam videla poruku :) Taj prvi UZ posle pilula je prosao ok,dr je zadovoljan sto nema cisti tako da sam dobila stimulaciju za 5 dana.Tog jutra su mi izvadili estradiol. Nastavila sam sa diferelinom jos 5 kom, 5 kom Merional, 5 kom Puregol. Zatim sam isla na drugi UZ juce,znaci posle 5 dana od pocetka stimulacije, i pojavili se folikuli :) Po 4 kom i na levom i na desnom jajniku,svi su priblizne velicine oko 12mm . Dobila samo jos po 2 doze svih ovih inekcija,da imam do sutra.I da,i tada su mi vadili krv za estradiol. Sutra idem opet na UZ,da vidimo kako rastu folikuli,a mozda i u subotu. Dr je juce rekao da ce otprilike sutra znati kad ce stop,i da ce aspiracija biti neki dan do utorka... Za sad sam zadovoljna sto ima vodecih folikula i bice valjda nekih dobrih jc a posle i embrioncica :) I osim glavobolje,koja je inace moj drug nerazdvojni,nisam imala neke tegobe od terapije. Samo jedan dan me napala neka mucnina,a jajnici su se javili po jednom i to skoro neprimetno :) To valjda kad su kokali ova jajca :)[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|