Anonymous -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (20.4.2015 14:57:10)
|
Drage zene, ako neka moze da odvoji par minuta I odgovori mi na sledeca pitanja, citala sam, ali ne mogu da nadjem sada, ovo su detalji, a I sto me je muka snaslo jer sam pod snaznim utiskom neuspele prve VTO sa betom koja se nije makla, a sve je slutilo na uspeh: 1.Ko sve sedi na drugostepenoj komisiji u Valjevu (pripadam macvanskom okrugu, pa ce me tamo slati na drugostepenu) osim dr Budimirovica? 2. Da li suprugu treba uput za spermogram I da li tamo rade spermogram ili samo pogledaju onaj koji mi donesemo 3.Posto sam pre dva dana dobila rezultat bete 0.1 sto ce reci da mi nije uspela prva, privatna VTO, da li ce to biti problem – da li ce da me odbiju zato sto je prerano za novi postupak? Meni je logicno da nece, jer je samo bitno da udjem u program, a ni ja ne bih volela da radim odmah, vec posle neke adekvatne pauze, kako oni budu rekli, ovo sad zuri m da predam da mi ne bi zastarele analize. Mislim da ne bi smeo da bude problem I zbog ovog sto ste napisale da I zene koje se blize 40-oj treba samo da udju u program do 40. rodjendana. Ipak, za svaki slucaj, da li je neko bio u ovoj situaciji, da odmah posle neuspele privatne VTP predaje za drzavnu I kakvo je vase misljenje?
|
|
|
|