Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dojenje i menstruacija 21.7.2019 11:02:31
|
|
|
|
MimaKos
|
Samo mi je smetalo to sto su grudi malo oset_ljivije u ciklusu, sve ostalo ok
|
|
|
|
RE: Dojenje i menstruacija 27.8.2019 10:10:23
|
|
|
|
tacatic
|
O, kod mene je dugo bilo bez m, bas mi je prijalo.
|
|
|
|
RE: Dojenje i menstruacija 27.8.2019 12:23:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Blago tebi tacatic, i meni je tako sa starijom, sa njim bas nisam tako rano ocekivala
|
|
|
|
RE: Dojenje i menstruacija 27.8.2019 12:24:55
|
|
|
|
Duškić
|
Kod mene nakon 3 meseca.
|
|
|
|
RE: Dojenje i menstruacija 27.8.2019 12:34:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam dobila posle 4 meseca ali nije uticalo na dojenje, ona i dalje uživa i imam dosta mleka.
|
|
RE: Dojenje i menstruacija 27.8.2019 12:39:45
|
|
|
|
Duškić
|
I ja sam dojila decu nesmetano, po 13 meseci i jedno i drugo. Bez obzira na ciklus.
|
|
|
|
RE: Dojenje i menstruacija 27.8.2019 20:51:36
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić I ja sam dojila decu nesmetano, po 13 meseci i jedno i drugo. Bez obzira na ciklus. i ja, stariju 11, mladjeg tacno 13 meseci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?