|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
2.4.2015 4:32:37   
Sandra_n
Jabudic nemoj da citas svasta se pise po internetu tvoj muzic je u dobrim rukama bice sve ok

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 176
2.4.2015 6:29:39   
Maraj
Dobro jutro drage . Kako ste spavale? Ja hvala Bogu kako sam legla nisam ustajala do jutros. Nekad me bas mrzi da ustanem kadd mi se piski tokom noci

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 177
2.4.2015 6:43:50   
serpica
Dobro jutro user posted image
nikako nisam spavala opet ruka i to me bas bolela user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 178
2.4.2015 6:59:20   
Maraj
Ih serpi je_ _ m mu miša. Pa bas te to zeza. Ja od kako spavam ko princeza na zrnu graska- na dva jastuka, ledja me vise ne bole.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 179
2.4.2015 7:01:49   
serpica
Samo spavaj draga,daj Boze da ti do kraja nista ne smeta,mene ova ruka vise izludjuje,a sto je najgore ta bol krene od jednom i toliko zaboli da mi dodje da vrisnem,onda se bol spusta do lakta i na kraju mi utrni saka i ne osecam je....kad se malo razmrdam kao bude bolje,ali dzaba kad me nocu probudi i ne mogu posle da zaspim,gde da setam nocu po kuci user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 180
2.4.2015 7:18:25   
Maraj
Strasno. Mogu misliti kako ti je. Mene ledja kad su bolela ustanem nocu i placem. Ne mogu da se namestim nikako. Ko bi rekao da je jastuk resio problem

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 181
2.4.2015 7:47:40   
Tanjica81
Dobro jutro user posted image

Ja ispratila mm i decu...sad cu da skuvam kafu pa na miru da je popijem...user posted image Izvolte.

Serpi jel smes nesto protiv bolova?
Maraj juce sam napisala post, al mi je izbacio... Ja sad cekam martovsku platu, posto sam od februara na bolovanju tj.odrzavanju t... I meni se cini da ce 65%redovno atici a 35% kasniti..no, bitno da bar nesto imam svake 2 nedelje.Znam da treba da bude 100 %.

< Poruku je uredio Tanjica81 -- 2.4.2015 7:48:21 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 182
2.4.2015 7:53:06   
bebilule
Neka me neko smiri nekom kafom ili nečim slatkim...danas popodne mi kontrola...uhhhh user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 183
2.4.2015 8:09:48   
Maraj
Tanjice i ja sam od februara na trudnickom tako da sam u martu primila februarsku platu-65% . Nadam se da ce da nastave i dalje da ne kasne. Ja sa kim god sam pricala iz moje skole , svima je kasnila uplata po par meseci tako da ne smem ni da im kazem da su meni uplatili u dan.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 184
2.4.2015 8:14:17   
adulence
Dobro jutro drage ja poslala mm i Ivu u vrtic i rekla mm da mi u povratku kupi stapice sa maslinama i brlim lukom,jaooo sto to volim....bas sam gladnaaa...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 185
2.4.2015 8:24:33   
Maraj
Meni mama od jutris podmesila mekike!!! Al sam gladna od kad sam otvorila oci pa sam pojela 2 sendvica. Jos malo pa idem kod mame na vruce mekikeuser posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 2.4.2015 8:25:31 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 186
2.4.2015 8:30:35   
serpica
Evo druga kafa user posted image
ja odevla dete u vrtic,devojke jos spavaju,pijem drugu kafu pa da spremam rucak...ocekujem drugaricu oko 12h pa da zavrsim do tada. Tanjice pijem ponekad paracetamol ali slabo pomaze..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 187
2.4.2015 9:01:22   
adulence
Jaooo mm nikako da donese dorucak,crkoh,sad sam ga zvala,kaze za dva minuta je tu...juhuuuu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 188
2.4.2015 9:24:05   
jabudic
Samo da vam se javnem!
Ja sam zaspaal u 7h jutros, a u 8h30 ustala da radim.
Nije bilo šanse da zaspim.

Sad radim i spremam doručak i vidim sve duplo user posted image
Šerpi, drugarice po nespavanju user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 189
2.4.2015 9:27:57   
Anoniman
Jutrouser posted image
Bebilulle bice sve ok, cekamo te sa izvestajemuser posted image
Jabudicuuuu bice moj prijatelj dobro, ne brini, sutra ti dolayiuser posted image
Serpi ta tvoja ruka te bas namuci, izdrzi jos malo draga!
Videh da nam je Dijana user posted image jedva cekam da nam se pridruzi!!!

Ljubim vas sve!

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 190
2.4.2015 9:33:54   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Jabudicuuuu bice moj prijatelj dobro, ne brini, sutra ti dolayiuser posted image

Rekli su mu jutros do daljnjeg, tako da ne dolazi ni sjutra user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 191
2.4.2015 9:34:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Rekli su mu jutros do daljnjeg, tako da ne dolazi ni sjutra user posted image

user posted image user posted image user posted image pa zasto??? je li se povukla bar malo sa pluca?

< Poruku je uredio Unina mama -- 2.4.2015 9:35:20 >

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 192
2.4.2015 9:39:00   
jess021
Dobro jutro vi ranoraniociuser posted image
I ja sam budna od 6h, ali sam se trudila, bezuspesno, da zaspim do 8h.
Rekoh vam ja, nista od sexa sinoc, zaspala sam k`o klada. Valjda ce mm veceras imati vise sreceuser posted image
Jabude, pa sta kazu doktori?
Bzvz mi da ti kazem nemoj da se nerviras, ali probaj bar sto manjeuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 193
2.4.2015 9:51:24   
bebilule
UM šaljem izvještaj odmah nakon pregleda.
Jabudicu moraš se strpiti i podržati ga u tome da ostane pod nadzorom. Pričaj mu kako je sve ok, kako se snalaziš i bodri da ne insistira na izlasku iz bolnice jer će se najbolje oporaviti tamo. Znači, u sigurnim ti je rukama i bolje nego da je kući. Tako je kako je, glavu gore i misli pozitivno.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 194
2.4.2015 10:02:47   
jabudic
Pa nisu mu ništa rekli, neće ga snimati svaki dan, eventualno sjutra. Samo su mu rekli jutros do daljneg, tako da mislim prije ponedeljka ništa.
Bebilule, naravno da ga podržavam, šta mi znači da dodje kući pa da se to još gore iskomplikuje. Super sam ja, jeste mi teško, ali Bože moj, sa svojom sam djecom koja su zaista dobra, ne mogu se požaliti na njih. Sad što sam ja trudna, što slabo spavam, što imam puno posla, što me čekaju svi kućni poslovi i kuhinja uz to, to je meni OK. Meni ustvari nije ništa problem, samo da on bude dobor. Takodje, mislim ako mu se to sjutra to ni malo ne povuče, da bi treba da ode U PG, gdje su ga operisali, ipak je tamo sve to na ozbiljnijem nivou, i da se malo detaljinje ispita šta je uzrok.
A ja ću već preživjeti, bilo j ei gorih dana...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 195
2.4.2015 10:09:27   
gale77
Drage moje trudnice, evo i ja da pridruzim na temi. U devetom sam mesecu i sve mi smeta. Ako spavam na stranu utrnu mi ruke i ramena, a na ledja me bole krsta. Tako da celu noc samo se prevrcem po krevetu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 196
2.4.2015 10:11:45   
Anoniman
Jabude budi jaka kao i do sad, ako treba neka ga prebace, mozda mu tamo i jeste bolje, pre ce se sve resiti.user posted image
Gale , dobrodosla.

(odgovor članu gale77)
  Direktna veza do poruke: 197
2.4.2015 11:29:16   
Dragić
Da se pridružim i ovdje, samo da vam pošaljem, jedan umorni, pospani, jedva kucajući pozdrav. Trenutno mrzim muškarce... i plače mi se. Meni je već dosta svega, a tek je početak. user posted image

Jutros me probudilo sunce pa odlučih da ga unesem u svoj život, da obučem najljepšu stvar iz ormara, izađem, idem ulicama i dam malo sunca svojim osmjehom svakoj osobi koju sretnem!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 198
2.4.2015 11:40:12   
Anoniman
Dragic , hormoni, cim udjes u II tromesecje bice ti lakse.user posted image

Ja sam se najela kao user posted image i sad mi je muka, odbrojavam dane do kontrole.

Gde su ostaleuser posted image nestale?

< Poruku je uredio Unina mama -- 2.4.2015 11:41:48 >

(odgovor članu Dragić)
  Direktna veza do poruke: 199
2.4.2015 12:08:59   
jabudic
Ja čekam d aručak bude gotov, pa da idemo u bolnicu.
Otpala sam jutros od posla.
Počelo mi je od sinoć neko peckanje dolje, vjerovatno mi pao imunitet i od stresa. user posted image
Moja beba po čitavu noć štuca, to je presmješno kako mi stomak skače user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here