jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (17.4.2015 20:44:34)
|
Ćao žene, samo da vam se javnem, maloprije sam iz OG i evo uzela da radim (počinje sezona, ubiše mejlovi). Juče sam bila u gužvi, a i nisam bila u elementu za pisanje, baš sam se nervirala. Mom mužu preksinoć nije bilo dobro, pa su ga hitno u sred noći operisali, i nisu mogli da izvuku tu vodu iglom ili malim rezom, jer je na nezgodnom mjestu, pa su morali opet da otvaraju grudni koš. Srećom nije potpuno, nego su razrezali trećinu onog prethodnog reza. Tako, na intenzivnoj je. Sad je ok, ali me je to baš šokiralo, nisam očekivala, pogotovo ne na taj način. Mislili smo iglom za čas i zdravo. A on nadrlja totalno. Jadničak, pisao mi je poruke dok je bio na mašini za disanje [sm=smiley13.gif] a posebna priča što je dobio tel na intenzivnoj. Danas sam bila kod njega, divni su, pustili su me da udjem, iako je na intenzivnoj, donijeli mi stolicu, bila sam skoro 2h. On je Ok, fino izgleda (puno bolje nego posle prve operacije, ipak to nije ista stvar), i mnogo mi je lakše kad sam ga vidjela. Jbg, to je nešto što se nije moglo predvidjeti... P.S. Mnogo mi je lijep [sm=smiley27.gif] Nadam se da će se sa ovim završiti ovo ružno poglavlje, za koje sam mislila da je već završeno... Hvala vam što ste mislile na mene [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|