|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
17.4.2015 16:12:09   
suzi kju
Znaš kakvi su, ja sam i aad oduševljena, ismejala sam se kod nje. Okrenuti su kontra, ovom donjem je glavica ispod nogu gornje bebe, i ova odozgo ga gurka.
U nekom trenutku okrenu glavicu ka uz sondi kao da nas pogleda, sve se vidi, oči nos ustašca, i kao da je u fazonu, šta ste blenuli.
Pa onda stavi ruku ispod glave kao na plazi haha, blesice moje.
A da, a ova gornja štuca pa bukvalno skače, mm gleda i kazr jel to skače, a ono kad stucne kao da odskoči.

< Poruku je uredio suzi kju -- 17.4.2015 16:13:07 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1876
17.4.2015 16:17:54   
Maraj
user posted image i jabudic je spominjala to stucanje beba.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1877
17.4.2015 16:19:40   
suzi kju
Pa da, jedino što ja to ne osećam još uvek. Jedva čekam da ih osetim kako se okreću gurkaju...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1878
17.4.2015 16:23:16   
Anoniman
Jaoj divnouser posted image

ja nista na klasicnom uz ne vidimuser posted image meni je tamo beba kao vanzemaljacuser posted image
smao na 4d ahahhah

jaoj kako ssam se najela, ali za pola sata cu biti gladna!

Jess mogu li nesto da te zamolim hajde mi pusti recept za one pogacice na fb, da ne jutim ovde, nemam pojma na kojoj je straniuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1879
17.4.2015 16:33:10   
soni
Dobar dan...

Kakve pogacice?? Sada mi se jedu..mmmm ????

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1880
17.4.2015 16:35:55   
Anoniman
Jaojjj neke dobre sa sirom , ima negde recept, ali ja ga nisam na vreme napisalauser posted image

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 1881
17.4.2015 16:46:02   
Maraj
1/2 kg sira
1/2kg brasna
1 margarin
2 kasicice soli
1/2 praska za pecivo
cini mi se da ovako ide

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1882
17.4.2015 16:49:46   
Maraj
Na strani 64 su user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1883
17.4.2015 16:50:10   
serpica

IZVORNA PORUKA: soni

Dobar dan...

Kakve pogacice?? Sada mi se jedu..mmmm ????

Ma gde si ti zenska a? user posted image Ja cekam da ti cestitam pa da polako krenem da panicim user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1884
17.4.2015 16:50:26   
LIDIJA STEVAN
Zene svaka Vam cast kako stizete toliko da kuckate..ja jedva da stignem da uletim dva puta i tad otkucam..vrlo moguce da se bas odlicno organizujem da nemam bas puno vremena..kako Vi postizete?ja sam tek sad usla u kucu od jutros 8h sam na nogama ..a vec u 9h izasla iz kuce...akcijaaa..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1885
17.4.2015 16:52:09   
Bokac
Zdravo zenske. Ja dok ustanem kod vas vec vece i dok vas iscitam ihihi...
Pisale ste o folnoj. Ovde mi je dr u prvoj trudnoci rekla da pijem samo vitamine u drugoj sa blizancima sam svo vreme pila uz vitamine i folnu a sad, u drugom gradu i druga dr na pocetku sa blizancima mi je rekla da folna netrba nego samo vitamini. Pa ko ce im znati.
Sto se dlaka tice ja ih i inace nemam a sad rastu jos sporije osim na kosi.
Serpi zao mi je za ruku ali dobro je da ce se nakon porodjaja sve vratiti u normalu. Ja nisam u toku -sto je Jabudicin muz u bolnic?

Ja bih trebalo da pisem esej iz engleskog tj rok je za sutra a nisam ni krenula a u sredu imam test iz makroekonomije a sve mi se vise radi samo ne ucenje i pisanje. Juce sam legla u pola 4 ujutru po nasem vremenu i ustala u pola 7 da vozim sina u skolu. Prosto ne znam kako vise uopste nalazim snage za kretanje a kamo,i i za ucenje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1886
17.4.2015 16:55:06   
serpica
Bokac bas smo se pitale gde si user posted image nadam se da si dobro user posted image
ma da je meni leva ruka problem lakse bih podnela,nego desna ne mogu nista da uradim pa se bas nerviram...izdrzacu jos mesec i nesto pa ce valjda da bude bolje...odoh sad u setnju dok je jos lepo vreme

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1887
17.4.2015 16:55:23   
Maraj
Lidija pa ti si bas aktivna. Ja lo kuci do lekara do nekog sopinga do mojih i medjuvremenu svratim na RR

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1888
17.4.2015 16:56:15   
Bokac
A joj serpi nemoj da zuris ja sam odmah nakon tebe user posted image
A htedoh da prokomentarisem, videh vase slicice stomaka i ne zna se koja je bolji model. Mene sramota da kacim sliku. Nisam se sad puno ugojila oko 7-8 kg do sad ali startna kilaza me ubi ovog puta sam imala oko 83-84 na pocetkuuser posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1889
17.4.2015 17:02:25   
jess021
Maraj, hvala sto si napisala receptuser posted image
Ja sam se najela i sad cu malo da dremnem.
Sto se tice dlaka, cini mi se da sporije rastu, ali ipak idem jednom mesecno na depilaciju.
Jos nema Jabudica, bas bzvz.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1890
17.4.2015 17:08:44   
LIDIJA STEVAN
Da da retko sam kuci..zadrzavam se kad trebam da spremim rucak i kucu..samo toliko..pa sam kuci tek uvece..nekada i tada lunjamo ..zavisi da li sam u toku dana bila kuci ili ne..pogotovu ako je lepo vreme tada nisam kuci .setamo kod Ade..Kosutnjak..prva tri meseca trudnoce sam morala biti u kuci uglavnom ali kad je to proslo..tacnije do 10- e nedelje sam bila u kuci..bilo mi bas lose..povracala svaki cas i mucnine nisu prestajale...sad mi je bolje. Sad me muci kiselina..joj jedva cekam da dodje leto i da uzivamo...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1891
17.4.2015 17:11:19   
LIDIJA STEVAN
Maraj Jess koliko ste se ugojile od kad ste ostale trudne?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1892
17.4.2015 17:11:44   
GagaT
Hrana? Mhmmmuser posted image
Ja sam se sada najela tako slatkooooo... Pisacu cega na trudnickom meni-u

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1893
17.4.2015 17:12:23   
Anoniman
Maraj hvala, odmah ga kopiramuser posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
  Direktna veza do poruke: 1894
17.4.2015 17:17:44   
LIDIJA STEVAN
Cujemo se zene..dosao mm pa da klopamo i ispricam se sa njim pa cemo videti gde cemo dalje....

Direktna veza do poruke: 1895
17.4.2015 17:52:17   
adulence
Hej drustvance sta radite?ja lod kuce ,drugaricu su mi zadrzali u bolnici probila termin i bas sam uzbudjena imacemo bebu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 1896
17.4.2015 18:33:59   
suzi kju
Ja sam sad jela, pohovana paprika sir i hleb. Volim papriku (crvenu) u svakom obliku, beše mi lepo a sad čekam gorušicu i tako. Sve u krug.
Muza sam ispratila za Bg, ima neke obaveze , vraća se sutra ovde, večeras u zivot odoh (kobajagi)
Nema je Jabudic user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1897
17.4.2015 18:50:56   
jess021
Ja sam malo spavala, sad jedem sladoled.user posted image
Danas sam skontala da je pocela nova sezona Game of thrones, krenula da skidam i vidim ima 4 nove epizode, jeee...bas sam se obradovala. Gleda li jos neko ovu seriju?
Lidija, ne pitaj koliko sam se ugojila, mnogo 5-6 kg, stvarno ne znam kako kad nista ne jedemuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1898
17.4.2015 18:51:25   
Anoniman
I ja sam se najela kao prase i naravno muka mi jeuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1899
17.4.2015 18:54:56   
Valerie
adulence, blago drugarici, gotov posao cekanja user posted image
cekamo jabudica...
meni je rr otvoren po ceo dan, uvek imam gomilu otvorenih prozora, dok se ne zakoci ne resetujem user posted image na telefonu tek ponekad nesto procitam, ali nema sanse da se nesto raspisem
o hrani bas i ne moram da pisem. cesto sam gladna, manje kad ne popijem vitamine. imam srece da mi je brz metabolizam pa se ne gojim previse. do sada oko 2,5 kg, nemam jos ni 55kg, al sam blizu user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here