Evo me iz laboratorije. Isisase mi svu krv. jabudic trpim da ne piskim dok ne krenem u laboratoriju zbog nalaza urinokulture. Cesto muku mucim sa bakterijama pa se tako istripujem oko nalaza... zadnji put sam 9 meseci lecila enterokoku. Ne ponovilo se. Bas je dobro hladno napolju.
Jutro drage. I ja pijem kaficu, nisam jutros otišla na posao. Odoh da se tušnem, spremim i u 10 na double, ustvari taj kombinovani skrining. Ljubac za sve, pozelite mi sreću [sm=smiley1.gif]
Ja odvela Ivu u vrtic i sad kaskam kuci da jedem nesto,bas sam gladna....danas idemo u novi stan da sredjujemo Ivkinu sobicu,tj mm da sredjuje neke grube radove,a ja cu one malo finije...
Dobro jutro.... Jooj koliko ultrazvukova danas hihi blago vama, javljajte se obavezno. Jabudic nek se pokaze Lucija definitivno da nisi više u nedoumici. Ostale uzivajte dok gledate bebarone hihi, ja tek početkom maja, al i to će brzo.
Samo da vam se javnem, jos sam kod komsije [sm=smiley1.gif] Na pregledu je sve super, svi organi ok, beba sisa palac, i da, izgovorila je ono dugo cekano - djevojcica je! [sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif]