jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (13.4.2015 9:48:43)
|
Samo da vam se javnem! Davno sam ustala, ali se nisam priključivala, jer sam uzela da isprovjeravam neke fakture, uplate, detalje leta za skore dolaske, a za to mi treba koncentracija. Sad kad sam vidjela da je sve OK i da su mi uplatili svi koji uskoro stižu, mogu da vam se javim. Ja sam dobro spavala, zahvaljujući, kao i uvjek, Utrogestanu od 200. Čekam da mi mm javi kakav je UZ da li će mu to raditi danas. Da mi je da više i to pregrmimo i da dodje kući, imam osjećaj kao da smo upali u neku vremensku rupu, pa nikako iz nje da izadjemo. Ja za hranu i nisam nešto, čak sam vidno smršala otkad mi je muž u bolnici, pitam se da li ova beba uopšte napreduje. Meni se ništa ne jede, sve mi je nekako istog ukusa, tj. kao da jedem papir. [sm=smiley1.gif] Megi, i mene boli grlo evo već 2.dan, nadam se da će se na tome zaustaviti, nemam kad da bolujem zaista. [sm=smiley1.gif] P.S. Beba mi od sinoć uopšte ne mrda, šta god joj ja uradila- ništa. Baš mrzim ovaj glupi osjećaj kad ne znam da li je OK. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|