Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (11.4.2015 21:23:20)
|
vredna jabudica [sm=bravo.gif] serpi, odmor-umor najlepse kod svoje kuce [sm=smiley1.gif] ljudi komarci vec ko rode, a ja ne ponesoh ni sprej ni zujalicu (ako to uopste deluje), sad me sve svrbi, i tamo gde nisu grickali. ako nesto mrzim, to su te letece nemani. u stanu ih nema, a zaboravih da zalepim mrezicu na prozor, otpala i tuzno lezi na podu. sve mi je u polu-raspadu, ali dzaba, ne da mi se. juce obukla netrudnicke farmerke, siroke kad stojim, ali su me tako stisle dok sam sedela, posle me bas boleo stomak. idu pravac na gomilu nenosivih. ja nesto helanke ne nosim napolju, mada nisam kabasta [sm=smiley1.gif]. lepse mi u sljampavom, dzakaste pantalone pa posle suknje. prestala sam da se farbam u prvoj trudnoci, imam neku alergiju ocigledno. super mi je prirodna, skoro crna sa crvenim pigmentom , a sedih za sada tek po nekoliko. imam duplo vise kose nego sto mi treba, moci cu jos dugo da cupnem sede [sm=smiley1.gif] ja se savijem nad kadu, jedan sampon i ne stavljam regenerator jer mi je kratka pa bude brzo. uglavom koristim head and shoulders protiv peruti, pa mi bezveze da mi se sliva to dok se tusiram [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|