jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (6.4.2015 13:02:29)
|
Ćao drage [sm=nosecka.gif] Evo sad sjedoh od jutros. Jutros sam pozavršavala sve obaveze, ostravili N u vrtić, ja i J otišli da vadim krv, uzeli za njega recepte, uspjela da nadjem i njemu tablete (to je kao dobiti 7 na lotou), završila u pošti, jeli ja i J, uzeli N, srela dugaricu sa faxa, otišli na toplu čokoladu, svratili u market, stigli kući, oni ručali i spakovala ih u krevet. Sad sjedoh da vidim šta mi je stiglo, kolio ima posla, srećom danas je neradni dan u Francuskoj, nemam nego 2 programa da napravim. Mm je bolje, i sve sam više sigurna da nisu normalni ovi u Kotoru. Tri puta su ga mogli ubiti iz nehata. Prvi put kad su ga 4 dana liječili od želudca, a on bio pun vode i gušio se. Onda su govorili povlači se to, a njemu u PG našli litar vode oko srca. Treća stvar, ne znam koliko ste upućeni, ko operiše srce čitav život pije antikoagulase. I ako je taj parametar za neoperisane ljude do 1, njima mora da bude od 2-3, jer krv mora biti redja, da se ne bi zgrušala i zablokirala taj vještački dio. E pa oni su njemu dali neki antibiotik koji u kombinaciji sa antikoagulansom razrjedjuje krv i taj parametar mu je sinoć bio 7. Sreća što je mlad, inače bi iskrvario na smrt, ili bi se ugušio za ovih 10 dana koliko su ga ovi zavlačili. Ukinuli su mu sve terapije i polako se stabilizuje, vidjeće šta će sa tom vodom da li će je punktirati ili će postepeno terapijom. Sreća što je otišao tamo. Sad stavljam kaficu i da odradim ovo malo što imam, ledja mi se rastavljaju. Grliša za sve!
|
|
|
|