Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 20:01:05
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam folnu pila 8-9 meseci uzaszopce i sad presla na elevit. Tako da izgleda ovi vitamini ne uticu na mene jer sam folnu pila 6-7 meseci pre trudnoce i nisam jela ovoliko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 20:05:43
|
|
|
|
jabudic
|
Folna ne otvara apetit. Otvaraju ga kompeksi vitamina za trudnice, kao što su Elvit, Mamavit, Prenatal, itd.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 20:10:38
|
|
|
|
Anoniman
|
juuu te je 4.4., a mi na 21 stranic, ala samo pricalice ja se najela 5 kroasana, ogromnih i ceo jogurt, i evo posle 15 minuta sam gladna, kao da mi je zeludac prazan, naidju takvi momenti, ili mucnina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 20:16:43
|
|
|
|
jess021
|
Tu sam, malo sam spavala.Ne mislite valjda da se sexam ceo dan? Ma samo jednom, ali vrloooo oprezno Sad sam opet jela sladoled i ja cu imati 100kg. Maraj, jel' ti to stavljala spekulum na pregledu? To je nesto sto najvise mrzim. Mi se razmisljamo hocemo li u setnju, u centru je neki vasar, ali duva neki vetar.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 20:21:04
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, nisi zaboravila? Znate da ja nekad (kad dugo ne radimo ništa) pomislim da sam zaboravila kako se to radi Dobro me podjeti za sladoled, mogla bih i ja malo, ali kad legnem djecu, jer će sad i oni da traže
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 20:50:18
|
|
|
|
Maraj
|
Da jess spekulum mi je stavljala al to zato sto sam joj rekla da me bole ledja i njen komentar je bio kao jao, da nisi pocela da se otvaras i zato me sa spekulumom pregledala. Nije mi bilo svejedno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 20:53:51
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, brzo sam se podsetila Maraj, uf kako mrzim taj spekulum, uvek se tripujem kad ga zavrcu da ce me ustinuti, uzas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 21:02:33
|
|
|
|
Maraj
|
Ma mene jednom jedna ustinula. Zvezdice sam videla. Ovo mi se nije svidelo da me cepi sa time u trudnoci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 21:09:51
|
|
|
|
Bokac
|
Ehej zenske, dobrodosle nove drugarice. Ja sam u opstem haosu kao i. Uvek. Kupili smo druga kola i vise nisam porodicni taksista Jedino sto nam je "autic" nov pa klinci i ja ga isprobavamo pa nas opet nema u kuci nikako. Meni se polako blizi kraj semestra pa se zgusnuli eseji i testovi a meni se nista ne radi. Sto se tice keksa mi nemamo nikakve zabrane ali kad god hocu beba se razigra u stomaku i vise nije seksi uopste tako da mislim da cemo ipak sacekati nakon porodjaja... Kako ste vi i koja je sledeca po redu nakon lesice? Ja ne mogu da verujem da je meni ostalo jos 77 dana do termina. Ovaj put mi trudnoca prolece.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 21:44:05
|
|
|
|
megi85
|
Chipsy tek sam sad ušla na forum jer cijeli dan skitamo i vidim da je danas veliki dan i da stiže tvoja hrabrica neka vam je sa srećom i da se više nikada ne razdvojite Šareni vrabac dobro nam došla i ja sam kao i ti na polovini ustvari ja sam malo manje tačnije devetnaesta nedjelja i mnoge stvari koje pišeš kao da pišeš o meni počevši od jela,seksa,niskih pokreta bebe i iskustva na forumu ma sve nam je isto i nadam se da ćemo se fino družiti do kraja trudnoće na ovim temama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:07:16
|
|
|
|
Anoniman
|
ja vas pozdravljam i idem da spavam :* :* :* ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:31:17
|
|
|
|
jabudic
|
Ja legla djecu i skuvala čaj. Kao gledam ove zvjezde, a ustvari guglam o perikardnim izlivima...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:39:33
|
|
|
|
Chipsy
|
Jabude, zabranjeno guglanje Meni sex u trudnoci ovoj kasnijoj uopste nije sesi, ja sam sebi potpuno neprivlacna i slonasta. Ne mozete zamisliti nas susret, obe smo se zbunile na vratima i gledamo se onako, ja ko da nije moje dete, ona polako poce da se osmehuje i posle nije htela da se odvoji od mene, samo se umiljavala i trazila da je uzmem. Lutkica moja, spavaca soba mi sad konacno nije prazna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:42:11
|
|
|
|
jabudic
|
Chipsy, mogu da zamislim vašu sreću! Kako je ona? Sva sam se naježila pri pomisli na susret posle toliko vremena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:44:03
|
|
|
|
jovicaa
|
nama su preporucili seks za pokretanje porodjaja.. al meni se nesto nece.... tripujem se oko infekcija, a i onaj pregled juce mi je ubio zelju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:46:17
|
|
|
|
jabudic
|
Jao Jovice, tebi je danas termin? Ja sam probala i sex i kupanje u ustalasanom moru, ali džaba, porodila sam se 9 dana posle termina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:52:48
|
|
|
|
serpica
|
Auuu al ste vredne svaka cast.. mm nije tu pa sam ceo dan oko dece zato i ne stizem da pisem. Chipsy za vas dve javi nam kako je hrabrica mala.. I ja cu jos malo u krevet...da pogledam decka jos koji minut pa odoh
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 22:54:20
|
|
|
|
megi85
|
Joj Chipsy rasplaka me mogu zamisliti kako je sve to izgledalo i ja u porodici imam slična iskustva pa sam strašno osjetljiva na takve stvari.Prije par godina kada je moja rođena sestra rodila blizance nakon puno godina čekanja i pet pokušaja vantjelesne oplodnje našoj sreći nije bilo kraja ali već tri dana nakon poroda krenuo je pravi košmar jer su dječaku otkrili tešku srčanu anomaliju i hitno je prevezen u Italiju na operaciju srca.Ostao je tamo tri mjeseca zbog operacije i kasnije zbog problema sa zarastanjem rane zbog infekcije ma strašno šta smo sve preživjeli ali nikad neću zaboraviti dan kada je došao kući i ponovni susret sa sestrom bliznakinjom tako da te potpuno razmijem kakav je osjećaj i svu sreću vam od srca želim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 23:13:10
|
|
|
|
serpica
|
Laku noc devojke lepo spavajte
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 23:38:58
|
|
|
|
jabudic
|
Odoh i ja! LAku noć, drage moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 5.4.2015 0:00:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Uspavane moje trudnice laku noć, slatki snovi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 5.4.2015 7:27:58
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro spvalice,ajmo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 5.4.2015 7:28:09
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ja zaspala sinoc oko pola 11 i jutros se probudila u 4 Chipsy bas mi je drago da ste opet svi zajedno. Kako je malena sada
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 5.4.2015 8:05:00
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Jutro i od nas. Konacno nedelja,pre je uopste nisam volela a sad mi je omiljeni dan,jedino tad ne radim i ceo dan smo svi kuci.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 5.4.2015 8:07:45
|
|
|
|
serpica
|
Ja odoh da spremam dorucak pa u aksu.. ljubim vas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?