|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
4.4.2015 20:01:05   
Maraj
Ja sam folnu pila 8-9 meseci uzaszopce i sad presla na elevit. Tako da izgleda ovi vitamini ne uticu na mene jer sam folnu pila 6-7 meseci pre trudnoce i nisam jela ovoliko

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 501
4.4.2015 20:05:43   
jabudic
Folna ne otvara apetit.
Otvaraju ga kompeksi vitamina za trudnice, kao što su Elvit, Mamavit, Prenatal, itd.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 502
4.4.2015 20:10:38   
Anoniman
juuu te je 4.4., a mi na 21 stranic, ala samo pricaliceuser posted image
ja se najela 5 kroasana, ogromnih i ceo jogurt, i evo posle 15 minuta sam gladna, kao da mi je zeludac prazan, naidju takvi momenti, ili mucninauser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 503
4.4.2015 20:16:43   
jess021
Tu sam, malo sam spavala.Ne mislite valjda da se sexam ceo dan?user posted image
Ma samo jednom, ali vrloooo opreznouser posted image
Sad sam opet jela sladoled i ja cu imati 100kg.
Maraj, jel' ti to stavljala spekulum na pregledu? To je nesto sto najvise mrzim.
Mi se razmisljamo hocemo li u setnju, u centru je neki vasar, ali duva neki vetar.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 504
4.4.2015 20:21:04   
jabudic
Jess, nisi zaboravila? user posted image
Znate da ja nekad (kad dugo ne radimo ništa) pomislim da sam zaboravila kako se to radi user posted image
Dobro me podjeti za sladoled, mogla bih i ja malo, ali kad legnem djecu, jer će sad i oni da traže user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 505
4.4.2015 20:50:18   
Maraj
Da jess spekulum mi je stavljala user posted image al to zato sto sam joj rekla da me bole ledja i njen komentar je bio kao jao, da nisi pocela da se otvaras i zato me sa spekulumom pregledala. Nije mi bilo svejedno

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 506
4.4.2015 20:53:51   
jess021
Jabude, brzo sam se podsetilauser posted image
Maraj, uf kako mrzim taj spekulum, uvek se tripujem kad ga zavrcu da ce me ustinuti, uzas.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 507
4.4.2015 21:02:33   
Maraj
Ma mene jednom jedna ustinula. Zvezdice sam videla. Ovo mi se nije svidelo da me cepi sa time u trudnoci

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 508
4.4.2015 21:09:51   
Bokac
Ehej zenske, dobrodosle nove drugarice. Ja sam u opstem haosu kao i. Uvek. Kupili smo druga kola i vise nisam porodicni taksista user posted image
Jedino sto nam je "autic" nov pa klinci i ja ga isprobavamo pa nas opet nema u kuci nikako. Meni se polako blizi kraj semestra pa se zgusnuli eseji i testovi a meni se nista ne radi. Sto se tice keksa mi nemamo nikakve zabrane ali kad god hocu beba se razigra u stomaku i vise nije seksi uopste user posted image tako da mislim da cemo ipak sacekati nakon porodjaja... Kako ste vi i koja je sledeca po redu nakon lesice?
Ja ne mogu da verujem da je meni ostalo jos 77 dana do termina. Ovaj put mi trudnoca prolece.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 509
4.4.2015 21:44:05   
megi85
Chipsy tek sam sad ušla na forum jer cijeli dan skitamo i vidim da je danas veliki dan i da stiže tvoja hrabrica neka vam je sa srećom i da se više nikada ne razdvojiteuser posted image
Šareni vrabac dobro nam došla i ja sam kao i ti na polovini ustvari ja sam malo manje tačnije devetnaesta nedjelja i mnoge stvari koje pišeš kao da pišeš o meni počevši od jela,seksa,niskih pokreta bebe i iskustva na forumu ma sve nam je isto i nadam se da ćemo se fino družiti do kraja trudnoće na ovim temamauser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 510
4.4.2015 22:07:16   
Anoniman
user posted image ja vas pozdravljam i idem da spavam :* :* :* ...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 511
4.4.2015 22:31:17   
jabudic
Ja legla djecu i skuvala čaj.
Kao gledam ove zvjezde, a ustvari guglam o perikardnim izlivima...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 512
4.4.2015 22:39:33   
Chipsy
Jabude, zabranjeno guglanjeuser posted image
Meni sex u trudnoci ovoj kasnijoj uopste nije sesi, ja sam sebi potpuno neprivlacna i slonasta.
Ne mozete zamisliti nas susret, obe smo se zbunile na vratima i gledamo se onako, ja ko da nije moje dete, ona polako poce da se osmehuje i posle nije htela da se odvoji od mene, samo se umiljavala i trazila da je uzmem. Lutkica moja, spavaca soba mi sad konacno nije praznauser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 513
4.4.2015 22:42:11   
jabudic
Chipsy, mogu da zamislim vašu sreću!
Kako je ona? Sva sam se naježila pri pomisli na susret posle toliko vremena user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 514
4.4.2015 22:44:03   
jovicaa
nama su preporucili seks za pokretanje porodjaja.. al meni se nesto nece.... tripujem se oko infekcija, a i onaj pregled juce mi je ubio zeljuuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 515
4.4.2015 22:46:17   
jabudic
Jao Jovice, tebi je danas termin? user posted image
Ja sam probala i sex i kupanje u ustalasanom moru, ali džaba, porodila sam se 9 dana posle termina user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 516
4.4.2015 22:52:48   
serpica
Auuu al ste vredne svaka cast.. mm nije tu pa sam ceo dan oko dece zato i ne stizem da pisem.
Chipsy user posted image za vas dve javi nam kako je hrabrica mala..
I ja cu jos malo u krevet...da pogledam decka jos koji minut pa odoh user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 517
4.4.2015 22:54:20   
megi85
Joj Chipsy rasplaka me mogu zamisliti kako je sve to izgledalo i ja u porodici imam slična iskustva pa sam strašno osjetljiva na takve stvari.Prije par godina kada je moja rođena sestra rodila blizance nakon puno godina čekanja i pet pokušaja vantjelesne oplodnje našoj sreći nije bilo kraja ali već tri dana nakon poroda krenuo je pravi košmar jer su dječaku otkrili tešku srčanu anomaliju i hitno je prevezen u Italiju na operaciju srca.Ostao je tamo tri mjeseca zbog operacije i kasnije zbog problema sa zarastanjem rane zbog infekcije ma strašno šta smo sve preživjeli ali nikad neću zaboraviti dan kada je došao kući i ponovni susret sa sestrom bliznakinjom tako da te potpuno razmijem kakav je osjećaj i svu sreću vam od srca želimuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 518
4.4.2015 23:13:10   
serpica
Laku noc devojke lepo spavajte user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 519
4.4.2015 23:38:58   
jabudic
Odoh i ja!
LAku noć, drage moje user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 520
5.4.2015 0:00:35   
suzi kju
Uspavane moje trudnice laku noć, slatki snovi user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 521
5.4.2015 7:27:58   
serpica
Dobro jutro spvalice,ajmo user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 522
5.4.2015 7:28:09   
Maraj
Dobro jutro drage
ja zaspala sinoc oko pola 11 i jutros se probudila u 4
Chipsy bas mi je drago da ste opet svi zajedno. Kako je malena sada

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 523
5.4.2015 8:05:00   
SareniVrabac
Jutro i od nas. Konacno nedelja,pre je uopste nisam volela a sad mi je omiljeni dan,jedino tad ne radim i ceo dan smo svi kuci.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 524
5.4.2015 8:07:45   
serpica
Ja odoh da spremam dorucak pa u aksu.. ljubim vas

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here