jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (4.4.2015 10:59:32)
|
evo i nas u bgu.. juce otisla na ctg, doktorica me uspanicila, kao porodices se u kolima i slicne gluposti. pa smo resili da se priblizimo pancevu, ipak, za svaki slucaj, kod drugarice smo.. i juce oko ponoci mi krenule tako fine kontrakcije, na 3 minuta, jake a bezbolne, prosto sam uzivala u njima i u toku puta u pancevo. i kad smo stigli u bolnicu na pregled, smrzla sam se od straha i cao. sve je stalo, kaze babica od straha. no nebitno.. nego pregledana sam konacno[sm=smiley36.gif] grlic prolazan 3 cm, sto ne znam sta tacno znaci, da li je to isto sto i dilatacija? dug 1-1,5 cm, sve je jos uvek jaaako visoko, jedvaaa me je pregledao, raspala sam se. na uzu sve ok, beba kaze oko 3 i 800 gr +- 500 gr. na ctgu imam kontrakcije, ali imam ih vec nedeljama, pa se nista ne dogadja. na jedvite jade sam iskukala da me pusti doktor kuci, bio je tad tadic kog je spominjala von. a babica radica, zaista predivna, kao melem je. i pustio me doktor uz to da dodjem ujutro u 8 na kontrolu. ali ne idem, kazem mmu dok ne vidim glavu ne idem opet u porodiliste, sad moramo da pocnemo sa nekim akcijama prirodnog indukovanja porodjaja... nisam bas zadovoljna porodilistem, kontam da je vrlo slicna prica kao i svuda, ali videcemo nadam se da gresim..
|
|
|
|