Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 18:47:34
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: superm Došla sa kontrole. Beba je dobro, lepo se razvija. Kontrakcija ima, moram da nastavim sa Utrogestanom. Dr nije uspeo da vidi pol bebe! Više sreće drugi put! Superm, bitno da je s bebom sve super, nadam se da si se malo smirila. Kad ides opet na uz? Pitam zbog ekspertnog, ne znam tacno kad je.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 19:10:00
|
|
|
|
superm
|
Idem sledeće nedelje na amniocentezu. Pa uz za mesec dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 19:10:50
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Superm bitno da bebica raste a za kontrakcije je li ti preporucila mirovanje, koliko pijes utrogestana? Umereno mirovanje, Utrogestan 3x200
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 19:18:35
|
|
|
|
Maraj
|
Superm super za bebana. A kazi mi hoce li se te kontrakcije "smiriti" ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 20:09:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Kako se manifestuju te kontrakcije? Jel osećaš ti nešto? Super za bebana... Ja išla malo u šetnju, sad pojela mandarinu i bananu i gledam tv.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 20:13:31
|
|
|
|
superm
|
Ne plašite se, nije to ništa strašno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 20:28:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pojela 2 princes krofne, a sutra treba da vadim krv
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 20:30:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Bićeš slatka tj slađa...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 21:29:05
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece drage... Um i ja ujutru idem da vadim krv ,a tako me mrziiii....no dobro proci ce i to...ja vamse ovih dana bas slabo javljam jer sam bas u frci oko preseljenja...ali i to ce proci...pa cemo se vise druziti...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 21:49:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Ado a meni su obe ruke modre, kako će naći venu ne znam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 22:11:38
|
|
|
|
jabudic
|
Gdje ste žene? Ja ujutro na ekspertni, baš me je trema uhvatila. I mm sjutra na kontrolu, od njega me baš uhvatila trema, pošto se ne osjeća baš sjajno i tripuje da će opet da ostane, čak je i torbu spakovao A ja sad umišljam razne gluposti, kako će bebi da nadju neku srčanu manu, kako će da promjeni pol sjutra, ma pod stresom sam pravim ekspertnim. Noćas sam jedno pola sata imala neko bolno probadanje kroz pupak, to mi je nešto novo, nije mi poznato. Nije baš prijatno, boli i ne mogu da se pomjerim, možda se i stomak stegne?
< Poruku je uredio jabudic -- 29.4.2015 22:13:28 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 29.4.2015 23:23:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Jabudic biće sve u redu, ne brini se. I tvoj uz će biti uredan i kontrola tm će proteći kako valja i vraćate se skupa kući a mi čekamo izveštaj. Lepo se naspavaj i budi optimista kao što si i dosad bila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 0:15:40
|
|
|
|
Chipsy
|
Jabude, drzim ti palceve za sutra. ja danas bila kod dr. beba naprednija, i dr mi rekao da mi je posteljica zrelija, pa sam se smorila, jbt svake dve nedelje neka sekiracija. Rekao mi da lezim na levom boku zbog prokrvljenosti. dogovorila sam za cr, rekao je najkasnije 8.,9. jun jer je sve naprednije za 10-ak dana. A i beba je poprecno. Videcu jos i sa ovom dr iz kg-a sta ona kaze. Strah me da beba nesto ne pati zbog ove zrelosti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 0:27:40
|
|
|
|
wivern
|
Bro vece stomacici Jabude mogu samo da te iznenade sa blizancima . Malo si pod stresom zato i razmisljas tako a mozda te zato i probadalo. Bice sutra sve ok i kod tebe i tm. Chipsy zrelost posteljice se odavno ne gleda previse, jer ne daje pravu sliku. Sto je posteljica zrelija to je blizi porodjaj. Ja sam nesto citala o tome pred porodjaj (moja dr to nije gledala a neke drugarice su me ispreskakale kako je to jako bitno) i zakljucila sam da je to bzvz . Masa dr i ne spominje zrelost. Jos samo malo i eto bebirona
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 0:39:22
|
|
|
|
Chipsy
|
Hvala ti wiv! Znam, nego se plasim da beba ne dobija dovoljno kiseonika ili slicno. Valjda bi mi dr nesto rekao da je to bas ozbiljno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 6:30:59
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro gde je jutarnja ekipa? Jabude srecno na euz,srecno i tm takodje.bice sve ok,javi nam obaezno kako je proslo. Chipy meni je u sve tri trudnoce posteljica bila zrelija i uvek je na mesec dana pred kraj bila II/III stepen,ne brini,nista ne steti bebi. ja cu za dve nedelje da saznam kad je cr.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 6:32:57
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro trudnjace....ja poranila sad cu da se spremam za dz da vadim krv itd...nisam se uopste naspavala,sinoc smo mm i ja do kasno pakovali kese i kutije,jer nam danas dolazi kombi koji nosi vecinu stvari...ali dobro polako se sve privodi kraju...ajde evo jedna kafica da vas ceka ,kad se probudite...cudo nema mi maraj...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 6:36:50
|
|
|
|
serpica
|
Ado samo polako,sredicete se,a onda odmor i uzivancija. nema je Maraj,nema,uspaval se,sigurno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 6:51:57
|
|
|
|
Maraj
|
dobro jutro drage evo i mene tu sam, tu sam zapricala se sa m pa tek sad se javljam. o bas ste poranile. Jabudic drzim fige tm i tebi danas. Javljaj sta kazu dr
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 7:39:30
|
|
|
|
branki*
|
trudnicice,samo da se promuvam malo jabudic,cekamo izvestaj sa uz. serpi,zar vec dogovor oko carskog,proletela tvoja trudnoca,grlim te
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 7:55:48
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem, ustala sam u 6h od treme. Krenućemo za jedno pola sata. Hvala vam, drage moje, javljam se čim završim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 7:56:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro i od mene , odoh da vadim krv, pa da vam mahnem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 7:58:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabdicu bice sve ok, samo ce da ti potvrde da je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 8:08:36
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutro trudnjacice evo i ja da vam se i zvanicno prikljucim, do sada sam samo povremno citala, ali vama je bas ovde zanimljivo. Nadam se da prihvatate jos jednu novokomponovanu trudnicu u drustvo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 30.4.2015 8:15:46
|
|
|
|
bebilule
|
Joj al se meni jutros spava...katastrofa. Moram popiti još jednu kafu. Jabudicu javi kako je bilo. Razumijem tremu, ja svaki put prije pregleda crkavam. Znam da ćeš se nagledati bebaća i uživati jedno pola sata. Biće to u redu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?