GagaT -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (28.4.2015 18:31:51)
|
Drage moje, iscitah sada par postova oko nekog zaljenja te resih da se zalim za inat... [sm=jezicek.gif] (Sala- znam da nije zabranjeno) Ovako pravo da se zalim na mucninu koja me jos nije prestala muciti, u 15-toj sam nedelji. Ponovo me uhvatilo pa ne pusta, pomaze mi soda-bikarbona jedino. Svaka tri sata imam mucninu i to znaci da moram da jedem. Danas poslepodne, sam se merila imam 88kg zatrudnila sam sa 82kg, postupak VTO saam zapocela sa 79kg.(pre tih 79 isto stimulacija i 3kg gore)-znaci normalna kilaza 76kg) Jako sam zabrinuta, bojim se da cu se jako ugojiti. Inace i ja treba da radim test opterecenja ali nikako da uzmem slobodno sa posla i odradim to. Mada je i dr.rekla da dodjem kad me prodju mucnine a one jos nisu prosle. Na poslu jos nisam rekla sefici da sam trudna, cekam da mi daju produzetak ugovora sad pocetkom Maja pa cu im reci- da se ne predomisle, inace ostah bez nadoknade za trudnicko odsustvo.[sm=smiley1.gif] Mada to ovde ne rade tako kao kod nas. Vreme mi je promenljivo oblacno, temp oko 13-14´C ja sam ok u pauzi izmedju mucnina. Meni se stomak vidi i ja se jako tripujem da je sve to od hrane. Inace slatkise i gazirane sokove ne konzumiram, jedem kuvanu hranu, i u normalnim kolicinama kao i pre trudnoce. Da li ste se i koliko (ako jeste) ugojile i u prvom tromesecju? Puno vas grli i ljibi vasa GagaT [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|