mi bili na Uscu i u Uscu, uzivancija. ali su bas opasno pocele da lete mace. nismo nesto alergicni na njih, ali ih ne volim. morace da se smisle bolje lokacije za setnjicu.
ja racunam da sam 5. mesec, mada mi je termin 30. ali posto ce svakako cr ranije, onda da i odbrojavanje ubrzam [sm=smiley1.gif] mada se uglavnom i racuna da je 18. nedelja 5. mesec
Jer punih 18 nedelja 5.mesec ili 17+1 Ja sad pojela sladoled. Jeste probale ove nove? Sad sam smazala King 7 secrets nije nesto- crnai bela cokolada i visnja. A za kasnije imam Macho cheese chake [sm=smiley1.gif]
Jao sta sam ja sad uradila smejacete mi se... citala o nedeljama trudnoce i kazu da u mojoj nedelji trebalo bi kolostrum da se pojavi. I ja debil, da probam naravno nista ne iscuri al me vec sat vremena boli bradavica. [sm=zz_hot.gif][sm=smiley29.gif]
Jao sta sam ja sad uradila smejacete mi se... citala o nedeljama trudnoce i kazu da u mojoj nedelji trebalo bi kolostrum da se pojavi. I ja debil, da probam naravno nista ne iscuri al me vec sat vremena boli bradavica. [sm=zz_hot.gif][sm=smiley29.gif]
Rano je za kolostrum. A normalno je da si radoznala. [sm=smiley1.gif]
Ej tu sam. Lezala cijeli dan i evo ne boli me vise. Moguce da je pritisak i bol bio i zbog problema sa probavom koji imam par dana...ok sam sad ali nije bilo ni malo prijatno. Inace zene ja tek sad skontah koliko mi se stomak vidi, nekako je odjednom preko noci iskocio [sm=smiley14.gif]
Bebilule verovatno je to, super da je proslo,daj nam slicicu, ja sam danas stavila moju[sm=smiley1.gif] I mi rucali, da zamesim ovo, mm ce da sisa travu, a U i ja u setnju..
Rano je za kolostrum. A normalno je da si radoznala. [sm=smiley1.gif]
Meni je poceo pre par dana,videla fleke na brusu [sm=smiley1.gif] Ceo dan smo vani,danas bila na rr kafici cekam Mod da ubaci slike,pa sam posle izasla sa decom i evo sad usla..
Superm lezala sam ovih nekoliko dana i bas sam se ulenjila,ali kontrakcije se smanjile pa da iskoristim lepo vreme [sm=smiley1.gif] nego jel kod tebe devojcica? [sm=smiley1.gif]
meni se ova trudnoca nesto bas oduzila. psoto mirujem sve vreme i inekcije i serklaz i strah i sve se skupilo i bas mi je nekako ceo period bio napet, ali eto pregurala sam najgore, sad je ostalo da odem 20. maja da se porodim... jedva cekam da se sve zavrsi i prodje kako treba.
Superm lezala sam ovih nekoliko dana i bas sam se ulenjila,ali kontrakcije se smanjile pa da iskoristim lepo vreme [sm=smiley1.gif] nego jel kod tebe devojcica? [sm=smiley1.gif]