SareniVrabac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (21.4.2015 10:03:22)
|
Otkucam svasta i izbaci me[sm=hudicek1.gif] Alergije imam godinama,i terapiju odgovarajucu,problem je sto ne sme u trudnoci. Posebno su stavka grinje a posebno posteljina,pa sam malo u rebusu,al trudna i polupana pa zaboravila da pitam. Testiranje je bezazleno,traje 10ak min,nakapaju regense na ruku i malo bocnu i posle ocitaju. Malo svrbi,nista strasno. Kad imam napad upale mi se oci,nos kao slavina i na kraju se gusim,pa zbog bebice sam trazila posebnu terapiju da ne pati. Mi se nalazimo u trznom centru pa nema pusenja,a izlozena sam kad odem kod mojih ili sveki ili ako nam dodju gosti. A najveci izazov je kontrolisati kolicinu hrane koju pojedem,a gladna sam stalno. Pa sve u prolazu,po koju kasiku ili komadic. Bar je raznovrsno i brokoli,spanac,rotkvice,meso,salatice,corbice,gulas[sm=jezicek.gif] Mirisi sad nisu problem,ali prva dva meseca svaki dan povracanje. Prvi put kad su spremali bolonjez lazanju,tad sam bila 3 nedelje trudna,dusu ispovracala. Tako sam i skontala da se nesto desava[sm=duda.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|