Jerina -> RE: Čekamo dve crtice 04/15 [chat] (23.4.2015 20:14:02)
|
IZVORNA PORUKA: Lejjan jerina, biča sam ja prije 3 mj na UZV, pa mi je rekla u naredna tri mj. da od 10 dc do 20 dc "spavam" svaki drugi dan, jer se nakupi vise plivaca, nakon toga ako ne zatrudnim da dodjem 14dc.. kako nisam ostala trudna otisla sam 16 dc moji su ciklusi na 30 dana.. I ja sam otisla i kazem danas je 16dc, ne osecam je 14dc ..ona kaze:ja sam doc mene slusaj. ja hajd ok. kad me stavi na UZV , kaze danas ima folikuli ali ne i ovulacija,(znala sam, valjda znam svoje tjelo) dala mi klomifen kao da se izazove ovulacija..da pijem naredni mesec tj. od 3dc (3 dan menstruacije) dok ih ne istrosim ujutro i uvece nekih 5 dana to dodje..Pa videcemo aBd.. ja ocajno navijam za blizzice [sm=bravo.gif] ne znam zasto to mi je full slatko i na duzu pauzu :D sad na naslovnoj pise mleko dobro za dvojke, mama mi ima kravu pa cu litru da pijem - iuuu jedva :D + vit D. .. Pomozi Boze nama trudilicama,Amin :) Zelim ti puno srece sa klomifenom, valjda cemo imafi neku korist od njega :-D Ja ne ocekujem ciklus 1-vog maja. Videcemo da li je jedan od tri folikula oplodjeno :-) Inace ja imam genetsku predizpoziciju za dvojke :-) Uzet mi je bris iscedka iz dojke juce, cisto da iskljucim infekciju, jer je prolaktin dobar. Hajde da ugledamo te dve crtice, srecno svima[sm=bravo.gif]
|
|
|
|