Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 6.3.2017 14:48:50
|
|
|
|
emicaa
|
mene moj rijetko kad radnim danom nervira,premalo provedemo zajedno
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 6.3.2017 14:51:15
|
|
|
|
Maraj
|
Emice i mene moj najvise "nervira" vikendom
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 6.3.2017 19:00:00
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Trenutno samim svojim postojanjem! Isto!
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 6.3.2017 20:03:00
|
|
|
|
Skockica
|
Ničim, divan je
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 6.3.2017 20:04:13
|
|
|
|
mati
|
Danas je izgleda dan muzeva...
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2017 0:48:13
|
|
|
|
Mariya
|
Držao je L koji se ukakio, duže vreme jer je valjda čekao da ću možda ja doći i promeniti mu pelenu, a držao ga je u takvom položaju da mu je pelena probila na leđima. Pa kad je najzad krenuo da mu promeni pelenu, bodi mu je skinuo preko glave i jadnog L umazao svuda i isto tako umazao i podlogu za prevlačenje jer nije stavio peškir ispod deteta... Nekad mislim da to namerno radi da bi me nervirao pa da ja uzmem dete i sredim ga umesto njega.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2017 7:47:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nije jos stigao
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2017 7:55:35
|
|
|
|
vocicana
|
Uh....bas stvarno strasno. Moj nije tu, mada me sve manje nervira.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2017 8:09:51
|
|
|
|
krin 40
|
Mariya ja bih ga "natrljala"pelenom po glavi😃😃😃 Šalu na stranu,da kucnem u drvo,ne pamtim da je skoro ovaj moj pravio neko sr..e😃Ne računam hormone u trudnoći kada me je nerviralo što uopšte postoji
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2017 8:29:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I mm je to znao da radi. Baš kao da radi namerno da bih ja na kraju odradila. Inače, u poslednje vreme me ne nervira, pu pu.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2017 10:24:05
|
|
|
|
emicaa
|
Danas nije,nisam ga ni vidjela Juce me je nervirao ali sam u pms pa danas vidim da i nije on jadnicak kriv nego moji podivljali hormoni
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 20.6.2017 22:08:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sto je dosao kuci u 21h i naravno umorniji je od mene
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 20.6.2017 22:09:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas nije. Inace kad sam u PMS i samu sebe nerviram.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 12:51:36
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce. Ne pravi razliku izmedju logopeda i ortopeda. Nisam htela da objasnjavam, nek se blamira, kgj.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 12:55:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
u poslednje vreme me nervira svakog dana, i NE nisu moji hormoni u trudnoci jer sam ja bas vesela trudnica. ON je u pitanju kao da je on trudan. Ju ala me nervira. Pre mesec dana sam bila na ivici da ga ostavim, cak sam nasla i stan. Sad se malo primirio ali svaki dan nesto bar sitno bude
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 13:16:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Juce, ja se lomim da pomognem deci a on se zajjj sa strane dok nisam pobesnela i na kraju ga ostavila da spava u dnevnoj, gde je zaspao. Jutros me pita pa sto si me ostavila tamo da spavam.... eto ti
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 13:33:27
|
|
|
|
Peace*
|
Danas? Ničime.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 13:35:22
|
|
|
|
Sarav
|
Hahahah, i ja mog kad zgreši ostavim u dnevnoj da spava. Slažem da sam ga budila a nije hteo da pređe u spavaću, a on se jadan ništa ne seća
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 13:56:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nicime
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 15:52:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nije doneo jelku.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 21:52:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nevena, poranila si sa jelkom.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 21:55:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
Postojanjem.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 30.11.2017 22:28:31
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zadnjih dana me bas nervira IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Inače, u poslednje vreme me ne nervira, pu pu.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 25.1.2018 10:50:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kolica mi vozi u kolima 5 dana.Na terenu je i nije poznato kada ce kuci. A bez njih u kupovinu sipak cu da odem.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 25.1.2018 11:20:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nervira me kad je bezveze nadrndan kao pre neki dan jer nije bilo mesa za veceru. Ili ako mu se ne svidi sta je za rucak. Stalno bronza za hranu a ima 100 kg, ocito mu nista ne fali ne vidim da je smrsao.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?