Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.7.2016 22:37:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Desavalo se da ostane sam sa bebeom i kao namerno beba se ukaki do guse, pa je tada morao da presvuce
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.7.2016 23:38:03
|
|
|
|
choopa choops
|
A kad smo kod toga... Prije nekoliko sam morala da vozim sestru na intervenciju u bolnicu u drugi grad i naravno pakujemo svo petoro djece, jer nema ko da nam ih čuva. U tom dolazi MM sa posla, ja ga pitam da li bi možda mogla da ostavim I, jer idemo jednim kolima i ovako je gužva, sjedaće jedni drugima u krilo, a ona u AS, vratićemo se dok on ne ode opet na posao. A on onako nervozno: Pa zar moram? pa doooooobro ajde....Ja kažem odvedi je na plažu da se zabavite, izgubite vremena. A on kao a ne mogu ja, a kako ću sam sa njom na plažu, a dobro onda ajde mi spremi peškire i kupaće i sve štto treba da nosi. E tu mi pukne film, kažem mu doslovno da goni u tri lijepe, jer ko mene pita znam li gdje su peškiri, gdje je kupaći, mogu li sa troje djece uvije svugdje i svuda. Žene su se rodile s tim da znaju šta djeca jedu, nose, vole, nisu naučile s vremenom, nego eto - proviđenje, nama se ukaže u momentu šta treba obuć djetetu. I naravno da sam je povela sa nama, ne pitajte kako smo izdržali i samo hvala Bogu da smo zdravo stigli do tamo i nazad. Ma strašno! Nemaju osjećaja nizašta!
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 29.7.2016 8:04:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj Cupo da mogu zene same bilo bi super... Sad sam ustala, dodjem u dnevnu a ono haos... Pokrivaci sa ugaone razvuceni, stvari i carape razbacane, sve gde je nasao ostavio i otisao na posao... P ja kao d aimam i to trece svekrvino dete koje je najgore od svih... Ova mala sakuplja igracke, ne uvek, ali je bolja nikad ne kaze necu. A ja treba da ga vaspotavam gde se ostavljaju prljave stvari posto sa vremena na vreme zaboravi... Mi kad idemo na Adu je prica sa peskirima i kupacima kao kod tebe. Ili bilo gde, ja pakujem i sebe i decu i njega. Kada se vratimo raspakujem sve.... Usput imasine, i podovi i paucina,p rasina sve je moj zadatak... A ako mu kazzem ajde napravi bar za jelo dok se ja ovamo raspadam, to je pa sta da napravim, pa bolje ti, kao taj tvoj PA JEL MORAM SADA BAS PA AJde, kao da nismo njegova porodica nego tudja... Tako su svi bezobrazni da je to neverovatn. Sad vidim nije ni djubre izneo kada je izasao.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 12:33:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Khalesi to i ja kazem,kao da imam jos jedno dete. Njih dve bar odmah poslusaju i pospreme za sobom a on Boze sacuvaj samo trtljam u prazno Danas ...iznervirao me sto je uzeo free day i otisao sa drugom na kafu umesto da je popio samnom.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.10.2016 12:34:09 >
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 16:25:55
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Joj Cupo da mogu zene same bilo bi super... Sad sam ustala, dodjem u dnevnu a ono haos... Pokrivaci sa ugaone razvuceni, stvari i carape razbacane, sve gde je nasao ostavio i otisao na posao... P ja kao d aimam i to trece svekrvino dete koje je najgore od svih... Ova mala sakuplja igracke, ne uvek, ali je bolja nikad ne kaze necu. A ja treba da ga vaspotavam gde se ostavljaju prljave stvari posto sa vremena na vreme zaboravi... Mi kad idemo na Adu je prica sa peskirima i kupacima kao kod tebe. Ili bilo gde, ja pakujem i sebe i decu i njega. Kada se vratimo raspakujem sve.... Usput imasine, i podovi i paucina,p rasina sve je moj zadatak... A ako mu kazzem ajde napravi bar za jelo dok se ja ovamo raspadam, to je pa sta da napravim, pa bolje ti, kao taj tvoj PA JEL MORAM SADA BAS PA AJde, kao da nismo njegova porodica nego tudja... Tako su svi bezobrazni da je to neverovatn. Sad vidim nije ni djubre izneo kada je izasao. Ja kad god zamolim mm da nesto uradi on kaze da hoce. I naravno ili ne uradi ili uradi tek kad mu ponovim vise puta. A ovo za razbacane carape, prekrivace i majice - kod mene tako svaki dan.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 16:35:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Boooze ne popravljivi su!
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 16:36:48
|
|
|
|
Buba Mira
|
I posle mene pitaju što odugovlačim sa drugim brakom
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 16:41:32
|
|
|
|
isidora88
|
Ovoh dana me ne nervira jer nije tu, ali cim dodje, carape su redovne pored kreveta, pored korpe za ves, stvari na komodi, stolicama... vecito je haos, ali aj oprostim mu zato sto on sredjuje kuhinju, jos kad nesto mesim, u kuci je kao da sam istresla 200 tona brasna i razmuljala po celom stanu tako da imam i ja svoje mane
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 16:42:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ako zivite zajedno isto ti se hvata
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 16:49:45
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ne živimo zajedno, i volela bih da tako ostane još. Iako imamo sve mogućnosti da budemo pod istim krovom, ja zaista uživam u "zabavljanju" gde i dalje svak pere svoje sudove, prozore i gaće. I mislim da će me jedino trudnoća naterati da se svi sastavimo pod istim krovom, u prevodu - volim ja tebe, ali neka me druže još malo.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.10.2016 22:39:08
|
|
|
|
bubulence
|
Zene a kako? Kako je moguce da na primer muz nece sa detetom na plazu? Kako je mogice da sve ostavi razbacano? Jeli to tako od prvog dana braka? Moj jedino voli da ostavi carape gde stigne. Ali ja za njim nista ne moram da sklonim. Nikada ali nikada nije bio problem da se cuva dete. To mu dodje opustanje od posla. Pa nisam ja kobila da samo radim i vucem. Sve radimo zajedno ali tako je od prvog dana. Jesu li vasi bar u pocetku bili drugaciji?
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 22.10.2016 8:15:52
|
|
|
|
branki*
|
ne,moj nije bio drugaciji,bio je isti od pocetka,mozda malo bolji,jer smo bili sveze u braku,ali generalno je takav karakter,ali sam ja bila drugacija,jer sam bila zaljubljena ludo i sve to nisam ni primecivala,niti me je nerviralo,niti mi je bilo tesko da sklanjam za njim,cak sam i uzivala u tome,mazohista totalni!a,sad sam se ja u stvari promenila,tj sve mi to smeta i nervira me!
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 22.10.2016 8:37:06
|
|
|
|
vocicana
|
Kao i svakog dana, iste situacije za identicne stvari, hajde...prodje minut ja opet hajde....kada treci put ponovim hajde, to vise nije normalan ton, vec pred strasnim pucanjem. Vrlo lenj covek, sto i sam priznaje, alisa druge strane, ima sve svoje, sudje, ves, usisavanje, nije on tako strasan, ali u zavisnosti od pms-a verovatno mi neke stvari smetaju manje ili vise.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 22.10.2016 8:38:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
E pa mm slanja za sobom, i posle jela i kad nešto radi, odeću isto. Ako negde idemo sam pakuje stvari, sam ih i raspakuje i stavi na pranje. Nije mu problem da ode sam sa decom negde. Ali zato nikada ne spremi nešto od hrane ili počasti. Jedino ako nešto zabrlja pa posredi za sobom, inače da uzme sam da usisa se ne dešava.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 22.10.2016 8:47:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo jutros... ja ustala jer malisa ne da da spavam... nahraniom ga i predam njemu, koji je isto komiran i odem da sirim ves, i sa curama u dnevnu, Da bi me on posle 1 min. zvaooo da dodjem po njega .. pa majku mu... kao da je samo on ne naspavan ...uhhhh
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 22.10.2016 10:10:26
|
|
|
|
emicaa
|
Mm je onda zlatan,nije mu problem i da u 6 ustane da ja jos malo odspavam.Jedino sto mu po 5 puta moram reci da iznese smece.E to me izludi
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 22.10.2016 12:50:20
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Zene a kako? Kako je moguce da na primer muz nece sa detetom na plazu? Kako je mogice da sve ostavi razbacano? Jeli to tako od prvog dana braka? Moj jedino voli da ostavi carape gde stigne. Ali ja za njim nista ne moram da sklonim. Nikada ali nikada nije bio problem da se cuva dete. To mu dodje opustanje od posla. Pa nisam ja kobila da samo radim i vucem. Sve radimo zajedno ali tako je od prvog dana. Jesu li vasi bar u pocetku bili drugaciji? mozda zvuci kao da moj pravi stalno haos, ali nije, ja sam ta koja napravi haos za pola sata, a on ide i sredjuje jedino sto on ne radi to je sredjivanje ormana, ali meni je to stvarno 10 min posla da preslozim jer ne slaze stvari kako volim. ali ne mogu da se pozalim da je lenj, u nasoj kuci sam ja lenjivac on recimo dodje sa posla, onda prvo ide u kuhinju da sredi sudove, ocisti sve sto treba, onda jede, igramo se sa decom, kupamo, onda uspava bebu, ja starijeg i posle nas dvoje imamo vreme za sebe pa gledamo film ili tako nesto.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 22.10.2016 21:29:09
|
|
|
|
Maraj
|
Malo pre smo krenuli da presvucemo L. Stavili ga na onaj pult za povijanje , on se pridigao i hteo da se penje uz zid jel na zidu ima neke sarene stikere i voli da ih gleda. Mm stoji pored njega , L se saplete i udari glavom o zid. Bas je plakao. Odvedem da ga umijem i vidim malo sukrvice u slincima. Loludela sam. On je zveknuo nos a ne celo o zid a mm stoji ko kip pored njega umesto da mu pomogne ako vec zeli da dira te stikere na zidu. Bas me iznervirao
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 26.10.2016 16:25:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
Obuo letnje platnene patike, a kisa napolju pada
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 5.11.2016 9:08:57
|
|
|
|
branki*
|
i naravno da je opet na poslu,i naravno da zna da u pola 10 treba da vodim b na neku aktivnost i naravno da kasni
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 5.11.2016 9:32:15
|
|
|
|
Animsaj9
|
uvek kasne , to im ja zapisano u genetskom kodu
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 5.11.2016 11:01:37
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kasne zato sto su tako napravljeni bas kako kazes u kodu. Meni kada radim visr stvari po kuci u isto vreme, nije tesko da potrcim do sporeta i smanjim da nenpokipi, skocim kada dete ustane sa nose da je ne prospe, odnesem u wc nosu u povratku donesem cistiu pelenu i sta jos treba, opet promesam rucak, zakuvam kafu, nadjem crtani na tvu i sve za 30 sekundi. Njemu dok kazem kipi idi skloni, i dok on ukarira da kipi i dok skloni prosao dan. Isto kada ga posaljem po pelenu ili nosu. Cini mi se ostarim dok donese. Jednostavno su tako usporeni. Zato se ni ne nerviraju kao mi zbog svega. Ni ne razmisljaju o svemu
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 5.11.2016 11:30:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhhh..odakle da pocnem Al evo..jedna od stvari je sto kad je moja mama tu , on smatra da ne treba nista ali nista da radi..samo svojim putem
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.11.2016 11:32:26 >
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 5.11.2016 17:43:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas nam nije dan, samo se bockamo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 5.11.2016 18:00:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Al evo..jedna od stvari je sto kad je moja mama tu , on smatra da ne treba nista ali nista da radi..samo svojim putem Ista stvar. Moja mama je juce dosla i on vec jutros odlucio da ne ustane kao i obicno kad i beba vec da odspava jos 2 sata... Kao da mu je moja mama zamenica...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?