|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
19.7.2015 16:23:45   
Jole84
Kad gledam slike zao mi sto i Mila nije bila, al kad bolje razmislim onda ni mene ne bi bilo na slikama user posted image
Ne radi mi net na lapu, ubacicu ovih dana slikice cim uspem.
A kafa kada opet? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2276
19.7.2015 17:32:00   
Ivanka 75
Sto se mene tice moze kafa opet sutra, mi pocinjemo da rusimo zidove pa bi mi prijala pauza ovih dana user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2277
20.7.2015 8:54:31   
Modessty
i ja bi, al ako negde ima klima, seke koje bi čuvale decu, a za nas djakuzi i ladna kafa
user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2278
20.7.2015 9:43:31   
daca77
Mod, ne preteruj user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2279
30.8.2015 22:17:07   
Jole84
Ženske vreme je za novo kafenisanje user posted image
Klari da javi kad radi tokom nedelje, pa ili neko poslepodne ili vikend. Šerpi je za, a Mod će da me ubije jer nisam stigla da joj se javim na tel user posted image pretpostavljam da je ZA. Vidite kad vam odgovara, davajte predloge, s decom ili bez dece, alkohol da ili ne...i tako sve po redu user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2280
30.8.2015 22:21:25   
Ivanka 75
Ja,sam za samo da se uklopim s poslom

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2281
30.8.2015 22:22:08   
Klarita
Kako to mislite bez dece? pa na sta to lici? Ja sam bre jedna pozrtvovana majka zena kraljica, sramota....
He he he...nemam ih kud, baka nam je u banji i bice jos dugo, tako da dolazim sa decom, ali si vodim muzauser posted image Mozda raspored saznam i sutra jer u podne imam sednicu, ako ne, kuckamo se blagovremenouser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2282
30.8.2015 22:25:11   
Jole84
Ivanka ti isto javni kad imaš časove, što se mene tiče može bilo koji dan posle 5, zbog sunca ako idu i klinci.
Klari da znaš da je sramota, al ja si prošli put icepi kafu u miru user posted image zlaaa keva user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2283
31.8.2015 7:02:31   
serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

Kako to mislite bez dece? pa na sta to lici? Ja sam bre jedna pozrtvovana majka zena kraljica, sramota....
He he he...nemam ih kud, baka nam je u banji i bice jos dugo, tako da dolazim sa decom, ali si vodim muzauser posted image Mozda raspored saznam i sutra jer u podne imam sednicu, ako ne, kuckamo se blagovremenouser posted image

user posted image
ovog puta cu mozda i ja da povedem mog,promene radi... i ja sam za,nisam stigla ovih dana da se javim bas sam bila u nekoj frci ali kad kazete.dolazim.
Racunajte da ce od srede da bude prijatnije i dan se smanjuje,pa da imamo vremena.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2284
31.8.2015 12:40:55   
Ivanka 75
Ja cu ove nedelje najverovatnije popodne raditi, od 4 pa nadalje, Ivu vodimo kod logopeda uto/cwt od 19h....
Subota mozda ...?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2285
31.8.2015 14:25:36   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ženske vreme je za novo kafenisanje user posted image
Klari da javi kad radi tokom nedelje, pa ili neko poslepodne ili vikend. Šerpi je za, a Mod će da me ubije jer nisam stigla da joj se javim na tel user posted image pretpostavljam da je ZA. Vidite kad vam odgovara, davajte predloge, s decom ili bez dece, alkohol da ili ne...i tako sve po redu user posted image

e bogme oću! Ne mogu bre da kuckam poruke! Oću lepo da ti čujem glasić!
Drage moje uđoh ovde samo zbog vas. Imali smo haos i pre i posle mora, pričaću kad se vidimo. Ja radim prepodne, vikendom može kad oćete. U stvari ne mogu 5. septembra od 12 do 14h (nemam pojma koji je dan), jer imam rođendan u igraonici. Sve ostalo može.
Ako je vikend dovodim i ja muža
Ljubim vas!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2286
31.8.2015 14:26:07   
Modessty
e da! telefon mi je umro dan pre mora pa nemam pola brojeva!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2287
31.8.2015 14:32:10   
Klarita
Evo i mene, stigla sam s posla. I dalje nemam raspored, nesto svasta mi se menjalo i nece biti rasporeda do sutra sigurno, a mozda i do kraja nedeljeuser posted image
Glasam za subotuuser posted image Moze?

Cekaj, cekajte, 5.je subota. Mod, a je l'' odgovara onda 17h? Posle tog rodjendana u igraonici?user posted image

Evo sad cu da ti posaljem sms, da me utefteris user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 31.8.2015 14:37:55 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2288
31.8.2015 14:47:03   
daca77
Hocete da se sakrijete od mene i druziteuser posted image ...e nece mociuser posted image
MM je od 5. na odmoru i verovatno cemo otici negde, ali ako se uklopim, makar na kratko, svraticu da vas vidim kao i prosli put.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2289
31.8.2015 14:51:32   
Modessty
Može subota popodne

Daco izvini zsa ogradicu. Objasniću ti kad se vidimo. I dalje je nudim samo ako uspem da je nekako dopremim

Jole JAVI SEEEEEE

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2290
1.9.2015 13:46:18   
Jole84
Evo meeee user posted image
može subota user posted image onda neka bude 17,18h? Gde?
Mm nije tu, ali videću da povedem nekog iz baka/deka servisa, pa da bude malo tamo malo ovamo user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2291
1.9.2015 14:19:23   
Modessty
što se mene tiče može

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2292
1.9.2015 15:06:42   
Klarita
I sto se mene tice moze subota 17huser posted image . A da li odgovara svima park na Bulevaru? Meni savrseno jer ga obozavam, ali ne pitam se samo jauser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2293
1.9.2015 23:31:53   
Azra_
Ženske, samo da vam mahnem i poželim lep provod! Mi uveliko spakovani za more!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2294
2.9.2015 0:41:08   
Klarita
Azra, srecan put i lep provod user posted image

Samo da korigujem vreme, mozda je bolje 18h...sad sam gledala vremensku prognozu i najavljuju 35 stepeniuser posted image , a ja negde u glavi imam odnekud, zahladjenje od cetvrtkauser posted image tako da je ipak bolje 18h, a?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2295
2.9.2015 1:35:05   
Azra_
Hvala Klari! Imaš PP!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2296
2.9.2015 12:08:07   
Modessty
Može Klari.I meni više odgovara da je od 18h

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2297
2.9.2015 13:38:27   
Ivanka 75
Mo\e sve, kuí sam posle 14h u subotu user posted image
Seee you user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2298
3.9.2015 21:23:24   
Modessty
Klari ne može u subotu. Može nedelja od 18h parkić?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2299
3.9.2015 21:24:28   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Klari ne može u subotu. Može nedelja od 18h parkić?

ol ket user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here