serpica -> RE: RR druženje u Nišu (13.11.2014 16:36:16)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Htela bih da iskoristim ovu priliku i temu, jer ne znam gde drugde to mogu da kažem a ipak ima veze sa niškim druženjem... Mnoge znaju da smo Mati i ja imale "okršaj", pa sam htela da kažem ovako javno da smo nas dve to izgladile na pp, i to sasvim spontano, iako sam mislila da verovatno nikad nećemo više ni da se pogledamo. Da ne dužim, prilikom jednog dogovora za druženje, ja sam bila grublja prema njoj jer je nešto odugovlačila oko mesta kafenisanja, brecnula sam joj se a ona je povređena time, meni na pp napisala da je "plakala kad je saznala da sam trudna, a da joj je sad smešno". Mene je to baš povredilo, jer svi znaju kako sam dočekala tu trudnoću, tako da sam se požalila ostalim nišlijkama kad smo se sastale, jer ih smatram drugaricama, a drugaricama se jelte govore takve stvari....Mati se loše osećala na druženju i od tad više ne dolazi, kaže da je očekivala izvinjenje ali sam ga očekivala i ja, a nismo ništa rekle jedna drugoj. Sada kada je vreme "sleglo slučaj", ona mi je objasnila da nije mislila da joj je smešna moja trudnoća nego da je razočarana bila u mene kao prijatelja i da je tu sama sebi smešna jer mi je verovala. Ja i dalje stojim iza svog stava da je malo kilavila oko druženja i da su me njene reči jako pogodile a ona da nije trebalo da širim među devojkama preneseno značenje, ali smo ipak zakopale ratne sekire i razgovarale kao ljudi. Ovom prilikom bih je pozvala na druženje ako je raspoložna i nadam se da će sve ovo da se završi, nismo deca (konji smo [sm=smiley36.gif] ) Jole drago mi je da ste resile taj nesporazum da tako kazem,ali iskreno mislim da iza toga postoji i razlog,a svi znamo koji je. Elem,ja nisam bila licno upletena u vasu prepisku ali me je bilo bas tesko kad sam cula sta je bilo izmedju vas dve.Licno sam se osecala prozvanom s njene strane kad se biralo najlepse uskrsnje jaje,ali eto i to sam zaboravila,ipak je ovo forum pa ponekad i moraju da sevaju varnice[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|