RE: RR druženje u Nišu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:32:08)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao moje lepojkeeee!![sm=smiley27.gif]
Dajte još neku sličku i kažite da li smemo da turimo na Ringerajin Facebook?

Slobdno nas ukači na FB [sm=smiley1.gif]
Naročito Šerpi. Ja ću odma da je tagujem! [sm=smiley36.gif] Da vidi njen muž kako ona čuva dete [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:32:35)

Moramo da ponovimo druzenje vrlo brzo [sm=bravo.gif]
mm nema fejs [sm=hudicek.gif] [sm=smiley36.gif] Dunjci cekaj sledece druzenje da se sredim malo,gledaj kakva sam ko da nisam spavala mesec dana [sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:34:07)

Ali druženje zajedno sa muževima, da Klaritin ne bude usamljen, a i da ga ne napadaš više [sm=smiley36.gif] Brinem se za njegovo zdravlje [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:34:59)

jao kakve ste mi, divne divne, predivne [sm=bravo.gif].
p.s. jeli ono gospodin savrseni [sm=smiley1.gif]???

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:35:15)

Stoooo,vidis da mi coek doneo i poklon [sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:36:07)

jaooo bilo je diiivno kako i uvek [sm=smiley31.gif]
Ja u blagom haosu danas (moje lice to i pokazuje [sm=smiley36.gif])
oću opeeeeeet [sm=sloncek.gif]

Jole84 -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:37:15)

Ostavila Tomu da plače i potrčala kod tuđega muža ccc [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] bojim se ako povedemo muževe doći će bez dece [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:38:11)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ali druženje zajedno sa muževima, da Klaritin ne bude usamljen, a i da ga ne napadaš više [sm=smiley36.gif] Brinem se za njegovo zdravlje [sm=smiley36.gif]

Imao Klaritin muž odličan predlog, neka kafanica za dušu naših muževa, pa da ih povedemo, a ja dodajem i opijemo [sm=smiley1.gif]
Mora biti jedno veeeliko druženje RR porodice iz Niša, proširujemo seeeeeeee [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:39:16)

ja se prijavljujem da cuvam muzeve, od Klaritinog pa na dalje dok se vi druzite [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:40:00)

Pazi kad ja ne znam za poklon! [sm=zz_unsure.gif] Nisam zapazila taj momenat!

Jole bre pa nisu valjda tolko blentavi da zaborave decU?!

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:40:10)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ostavila Tomu da plače i potrčala kod tuđega muža ccc [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] bojim se ako povedemo muževe doći će bez dece [sm=smiley36.gif]

Juuu sta ce zene da pomisle,ne,ne bio je Toma zbrinut kod ringerajki [sm=smiley36.gif] a isetao s nama nemojte takoooo [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:43:02)

Mod mislila sam da će ona da ostavi decu kući, opasna je postala hormoni zdrmali [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Šalim se malo, nemoj neko stvarno da pomisli [sm=smiley31.gif]
sad će da vidim kad Klarita stigne u Valsotince "kvo će nam vika" [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:43:18)

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja se prijavljujem da cuvam muzeve, od Klaritinog pa na dalje dok se vi druzite [sm=smiley36.gif]

evo ja ti mog odma prosledim na čuvanje. Toliko je savršen da mi treba odmor od njega [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:45:25)

Ženeee, jel smem da turam sličke na RR FB?

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:47:09)

Pa reko smo ti odma da smeš! Volimo mi da se gledamo na FB [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:48:46)

Srećom nemam fb da se stresiram ovako neofarbana [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:52:42)

a ja [sm=jezicek.gif] ko da me struja drmala,nema veze valjda nece niko da me prepozna [sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 22:55:17)

[sm=smiley20.gif]
IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Pa reko smo ti odma da smeš! Volimo mi da se gledamo na FB [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:09:42)

Turila [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:12:05)

Ijaooo što ste mi lepeeee. Joooj kade ćem ja dojdem u Niš?? [sm=smiley31.gif]

P.S. Nesam znala da nam Klarita čikita onako lepo čeljade!

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:17:31)

Dunjci fala vi! [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Trco bre ja će mrem ako te ne upoznam i ne izljubim! Ajde pakuj se i kod mene u goste! [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:21:10)

Jaoooo, mnogo bilo lepo, ali nekako s brda s dola, nista ne izogovarasmo bre [sm=smiley36.gif] i kratko trajalo.

Serpi, sto je recit cooooveeeeek[sm=smiley36.gif] a, ne znamj a koje ste vi oratili i rabotili, ene ga spije ko zaklan [sm=zmeden.gif]
Kako uspava Tomu? Ljubni ga od mene!

Jole, koje da reknem kad slike reknujuju vise od moje reci[sm=smiley36.gif]

Trudnice nase lepe obelezile dan, na celu sa Nikolicom koji nas cas_tio [sm=smiley1.gif]

Trco, imam ja mnogo boljih izdanja, ovo je bilo pfffff, samo da se stigne sto pre do kafe i cigare sa ringerajkama[sm=jezicek.gif]

Ivanka, tebe zeno, samo videh na brzaka, ides, dodjes, odes[sm=zmeden.gif]

Mod, sledeca kafa, bez dece, a za muzeve kako si kazemo [sm=smiley36.gif] i podugacko da si posedimo. prekinula sam te u prici xy puta[sm=zmeden.gif] sad vracam film, ali koje cu mnogo volim da zborim[sm=zmeden.gif]

Trcosava -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:21:41)

Mod, pričekajte da se prvo do Bg dogobeljam [sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:26:58)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jaoooo, mnogo bilo lepo, ali nekako s brda s dola, nista ne izogovarasmo bre [sm=smiley36.gif] i kratko trajalo.

Serpi, sto je recit cooooveeeeek[sm=smiley36.gif] a, ne znamj a koje ste vi oratili i rabotili, ene ga spije ko zaklan [sm=zmeden.gif]

Trudnice nase lepe obelezile dan, na celu sa Nikolicom koji nas cas_tio [sm=smiley1.gif]

Trco, imam ja mnogo boljih izdanja, ovo je bilo pfffff, samo da se stigne sto pre do kafe i cigare sa ringerajkama[sm=jezicek.gif]

Mod, sledeca kafa, bez dece, a za muzeve kako si kazemo [sm=smiley36.gif] i podugacko da si posedimo. prekinula sam te u prici xy puta[sm=zmeden.gif] sad vracam film, ali koje cu mnogo volim da zborim[sm=zmeden.gif]

Bitno meni dasam vas videla,pa makar i na kratko, a ovaj moj novi školski raspored je ooodličan pa ću vas viđati i više [sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:29:47)

IZVORNA PORUKA: Klarita

[sm=jezicek.gif] pa sad sta da ti kazem [sm=zaspan.gif] i meni se spava a Toma se uspavao cim smo krenuli.
Sledeci put same definitivno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>