Ivanka 75 -> RE: RR druženje u Nišu (16.9.2014 23:26:58)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jaoooo, mnogo bilo lepo, ali nekako s brda s dola, nista ne izogovarasmo bre [sm=smiley36.gif] i kratko trajalo. Serpi, sto je recit cooooveeeeek[sm=smiley36.gif] a, ne znamj a koje ste vi oratili i rabotili, ene ga spije ko zaklan [sm=zmeden.gif] Kako uspava Tomu? Ljubni ga od mene! Jole, koje da reknem kad slike reknujuju vise od moje reci[sm=smiley36.gif] Trudnice nase lepe obelezile dan, na celu sa Nikolicom koji nas cas_tio [sm=smiley1.gif] Trco, imam ja mnogo boljih izdanja, ovo je bilo pfffff, samo da se stigne sto pre do kafe i cigare sa ringerajkama[sm=jezicek.gif] Ivanka, tebe zeno, samo videh na brzaka, ides, dodjes, odes[sm=zmeden.gif] Mod, sledeca kafa, bez dece, a za muzeve kako si kazemo [sm=smiley36.gif] i podugacko da si posedimo. prekinula sam te u prici xy puta[sm=zmeden.gif] sad vracam film, ali koje cu mnogo volim da zborim[sm=zmeden.gif] Bitno meni dasam vas videla,pa makar i na kratko, a ovaj moj novi školski raspored je ooodličan pa ću vas viđati i više [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|