|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
5.11.2013 13:04:13   
Ivanka 75
Meni vikend odgovara ali Jole nije tu...
Ponedeljak je neradni dan, a ponedeljak...???

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1076
5.11.2013 13:51:20   
serpica
Ja sam od subote do ponedeljka u selu,ali mozda petak popodne...ili cetvrtak ali ja bih povela Tomu ako se nalazimo u parku pa mozda malo ranije dok ne padne mrak,sta mislite? Malo mi je ne moguce da ih svo troje ostavim mm..ili je moguce?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1077
5.11.2013 13:58:53   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Meni vikend odgovara ali Jole nije tu...
Ponedeljak je neradni dan, a ponedeljak...???

Nije mi neradni... ipak radim regularno... user posted image

Direktna veza do poruke: 1078
5.11.2013 14:10:42   
Modessty
a šta je u ponedeljak?!
Ja svakako moram da pravim dobru organizaciju pa mi je sve jedno. Dogovroite se kad i gde i samo mi javnite

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1079
5.11.2013 14:14:32   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

a šta je u ponedeljak?!

Dan pobede i I sv. ratu

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1080
5.11.2013 14:18:17   
Modessty
jao pa to znači da mi muž ne radi! Jupiii! user posted image
Ivanka a što vi radite? Ili bolje da ti ne stajem na muku user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1081
5.11.2013 16:32:43   
Jole84
Može i u ponedeljak user posted image Ja samo vikend ne mogu,od petka do nedelje,ali ako se uklopite tad nema veze,osim ako se niste mnogo uželele za mene user posted image user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1082
5.11.2013 17:37:41   
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Može i u ponedeljak user posted image Ja samo vikend ne mogu,od petka do nedelje,ali ako se uklopite tad nema veze,osim ako se niste mnogo uželele za mene user posted image user posted image user posted image

Ja sam se uzelela mnoooogouser posted image ali ko zna da li cu stici u ponedeljak dolazim popodne iz sela a onda organizacija,sredjivanje za skolu,vrtic,user posted image ali kako god sto rece Mod ( Nasa nova MOD user posted image ) javni te pa cu da vidim da li se uklapam

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1083
5.11.2013 17:42:48   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ivanka a što vi radite? Ili bolje da ti ne stajem na muku user posted image

Moze da se bira da li da se radi ili ne, a pošto smo krenuli nedelju dana kasnije sa casovima onda radimo user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1084
6.11.2013 15:26:26   
Jole84
Možemo mi da dogovorimo i vikend pa ću ja da se potrudim da dođem,ipak vam svima više odgovara,ako stignem stignem nou problem user posted image
Hoćete onda subotu ili nedelju? Preko dana?

Direktna veza do poruke: 1085
7.11.2013 9:47:21   
daca77
Za vikend nisam tu, u ponedeljak se vracam u Nisuser posted image
Ali, nema veze...kako vecini odgovarauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1086
7.11.2013 11:23:14   
lavica28
Ja za vikend imam popis u ponedeljak bi trebalo da sam u prvu, tako da i meni ponedeljak popodne odgovara devojke!
Taman da vas upoznam user posted image pa kako se dogovorite, kako vecini bude odgovaralo

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1087
7.11.2013 13:04:22   
Modessty
Daaa Mod je MOD user posted image
I sad ću odma da vadim bič al ne zbog pravila foruma već zato što ne možete da se dogovorite! user posted image

Ako vam vikend ne odgovara i ne odgovara vam ponedeljak nek bude onda neki drugi dan?! Dajte žene da se organizujemo dok ne krene zima, pa nova godina, slave i ostalo

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 1088
7.11.2013 13:17:55   
Jole84
Meni se čini da svima odgovara ponedeljak,jedino da se uklopimo sa Ivankinom smenom,jel može?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1089
7.11.2013 15:51:16   
daca77
Moze ponedeljakuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1090
7.11.2013 17:24:46   
Modessty
Meni odgovara, ako ne umrem dotle od mastitsa... ili nečeg trećeg

Ivankice kad bi ti mogla u ponedeljak? Šerpi i Daco a vi?

I ako može da bude to negde u pakiću na bulevaru, jer imam ograničenje od 3 sata zbog dojenja

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1091
7.11.2013 17:39:30   
Ivanka 75
Ajde da se dogovorimo za sl petak, da ja ne jurcam po ceo dan tamo vamo, treba i da rucam sto bi rekla Daca user posted image
Ozbiljna sam, samo petkom nemam casove uvece, a u ponedeljak bi dosla kuci u pola 4, a imam opet casoveod 7 pa izlazim vec u pola 7.... malo sam konfuzna user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1092
7.11.2013 17:49:07   
serpica
Ja dolazim iz sela tek popodne tako da ne znam da li cu stici da sve organizujemuser posted image kako se vi dogovorite a ja cu da se uklapam.

Direktna veza do poruke: 1093
7.11.2013 17:52:13   
hanka
Meni odgovara ponedeljak,utorak,sreda popodne user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1094
7.11.2013 19:20:05   
Jole84
Onda da bude utorak ili sreda? Ili tek sledeći petak? Može i bulevar,nije problem user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1095
7.11.2013 19:22:50   
serpica
Moze utorak ili sredauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1096
7.11.2013 19:26:39   
Jole84
Žene moje jedva čekam da vas vidim user posted image
Kad se dogovorimo definitivno,poslaću poruku MileniTei,Ani,Jbojani...i koja nam drugarica još nije videla dogovor?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1097
8.11.2013 8:19:27   
daca77
U ponedeljak sam oko 12h u Nisu, pa nadalje kako vam odgovara...user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1098
10.11.2013 12:24:55   
hanka
Kad definitivno zakazujemo druzenje?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1099
10.11.2013 17:42:38   
Jole84
To sam i ja htela da pitam user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here