|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
20.6.2013 18:20:25   
serpica
ja u nedelju idem na bazen sa decom ali ako se dogovorite oko 8h mozda se i uklopim...ili da sacekamo sl nedelju bice malo hladnijeuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 776
20.6.2013 19:00:59   
Ana13

IZVORNA PORUKA: Jole84

Mod može,kad god vam odgovara jer stvarno je pakao. Hoćete oko 7,8 ili kasnije?
Ivankice user posted image
Anči user posted image biće i drugih prilika,lepo se provedi na slavi user posted image

ako se vidjate kasnije,mozda ja i stignem. Pusti mi sms kad se dogovorite,nemam net u selu. Ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 777
20.6.2013 19:34:34   
Jole84
Važi se user posted image
ako hoćete može to da bude i ponedeljak pridveče,ako svima odgovara više,mislim da će tad malo da bude prijatnije vreme.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 778
21.6.2013 7:38:36   
daca77
Odgovara ponedeljak...u utorak i cetvrtak idem na slavuuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 779
21.6.2013 7:41:21   
hanka
mislim da cu stici u ponedeljak

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 780
21.6.2013 10:38:51   
milenatea
ja mogu u nedelju, moze oko 20 h taman kad malo zahladi
IZVORNA PORUKA: Jole84

Drugarice jeste li slobodne u nedelju da pijemo kafu? Računam da tada mogu i one koje rade.
Baš sam vas se uželela user posted image

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 781
21.6.2013 14:05:05   
Jole84
Šta dogovorismo na kraju? Nedelja ili ponedeljak user posted image uvek napravim pometnju user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 782
21.6.2013 15:28:16   
milenatea
meni je sve jedno ili nedelja ili ponedeljak

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 783
21.6.2013 16:01:40   
Jole84
Onda izgleda da svima odgovara ponedeljak,jeste li sve za?
Ponedeljak 7,8h tvrđava,kafe Klinika?
Odgovorite sa da ili ne,zaokružite tačan odgovor user posted image

Direktna veza do poruke: 784
21.6.2013 16:36:46   
Ivanka 75
Ja ne mogu u ponedeljak, imam neku obavezu u skoli u 7, ajde utorak.... moze?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 785
21.6.2013 18:00:56   
daca77
DA, ponedeljakuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 786
21.6.2013 18:18:00   
mati
Hocu i ja... user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 787
21.6.2013 18:33:43   
Ana13
moj tacan odgovor je DA za bilo koji dan. Moze?user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 788
21.6.2013 18:39:41   
milenatea
da user posted image u utorak radim popodne, jooooj nikako da se dogovorimo sve eto sada ivanka ne moze u ponedeljak a neko ne moze u nedelju ja sam u nedelju i ponedeljak slobodna igrom slucaja, tako da mi javite samo tacno vreme i gde.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 789
21.6.2013 18:45:36   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: milenatea

da user posted image u utorak radim popodne, jooooj nikako da se dogovorimo sve eto sada ivanka ne moze u ponedeljak a neko ne moze u nedelju ja sam u nedelju i ponedeljak slobodna igrom slucaja, tako da mi javite samo tacno vreme i gde.

Ja ponedeljak ne mogu da promenim nikako, treba da budem ispitivač na usmenom delu ispita kod nas u školi i to ne mogu da odložim jer nisu moje grupe u pitanju, jedino ako ste za ranije vreme u ponedeljak, oko 5... valjda neće bit imnogo toplo

Direktna veza do poruke: 790
21.6.2013 22:10:57   
serpica
I ja DA za ponedeljak ali molim slobodnu nislijku da me podseti sms-om jer mi mozak ne radi u zadnje vreme user posted image
Ivanka bice sigurno toplo,danas je u 19h bilo 34 stepeni, ali ko zna mozda Bosko pusti hladan talasuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 791
22.6.2013 0:24:37   
milenatea
serpi pusti mi na fb u inbox br tel :*

ajde da utanacimo tacno kad?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 792
22.6.2013 17:57:51   
Jole84
A Mod jel odgovara?
Ništa onda znači da nam najviše odgovara ponedeljak,7 ili 8,tvrđava?
Ivankice ti možeš u povratku da dođeš,sigurno ćemo da se zasedimo user posted image

Direktna veza do poruke: 793
22.6.2013 19:15:03   
Modessty
Šerpi mi javila danas pa da vam se javim na brzinu. Može ponedeljak i može to vreme uveče oko 7 ili 8. Mnogo me guši preko dana, pa ne mogu uopšte po vrućini. Baš se radujem što ću da vas vidim!!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 794
22.6.2013 19:44:00   
Jole84
Jupiii user posted image i ja jedva čekam da vas vidim user posted image
Onda definitvno dogovor-u ponedeljak u 19h u tvrđavi u kafeu Klinika user posted image
I nišlijke koje nam se nisu pridružile do sada su naravno dobrodošle user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 795
22.6.2013 19:56:46   
Ivanka 75
Vidimo se onda neki drugi put user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 796
22.6.2013 21:07:42   
serpica
Dodjem,a deca? Da ili ne ovog puta?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 797
22.6.2013 22:38:32   
Modessty
Ja ću najverovatnije morati da povedem Danila. Nema ko da ga čuva. Sem ako ne padne neki ekstra dogovor sa bakom, ali mislim da nema ništa od toga.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 798
22.6.2013 22:41:48   
serpica
ok onda cu i ja da povedem jedno,verovatno Lenu jer nece da mi oprosti da ne vidi Joleuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 799
22.6.2013 22:44:16   
Modessty
ma povedi obe! što razdvajaš decu! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here