RE: RR druženje u Nišu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 2:01:59)

Evo mene. Naravno opet nesanica.
Preživeh i to snimanje [sm=smiley36.gif] Srce mi je bilo u grlu i nesmem ni da pogledam snimak. Novinarka je bila super, baš nas je vodila kroz razgovor, bila je fina i mnogo mi se dopala. Ja sam nekako uvek imala utisak da su novinari babroge, a ono ispade fina žena [sm=smiley36.gif]
A na druženju je kao i uvek bilo ekstra! Vidim da se i Daca opustila i raspričala. Izgleda da lepo na nju deluje bockanje [sm=smiley36.gif] Šerpi je bila mnogo pričljivija na kafici nego pred kamerama [sm=jezicek.gif] Oduševila me kako je bila onako ozbiljna i sva profesionalna. [sm=bravo.gif] Dunju neću ni da pominjem, ona je već profesionalac [sm=smiley1.gif]

Devojke, moramo da dogovorimo Norveške rolnice ovih dana[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 4:41:16)

Evo i mene [sm=smiley1.gif]
Izvinjavam se pre svega u svoje ime,sto se snimanja tice,jer devojke s moje desne strane nisu imale premca,a ja[sm=zmeden.gif] nisam bas nesto zadovoljna,videcete snimak,ali bez smeha molim[sm=smiley36.gif]
Dunja je pravo srce,videcete i same.... a Mod,ona je nas vodic kroz Nis...[sm=smiley31.gif]
Nislijke hvala na podrsci...

daca77 -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 7:40:57)

Drage, bile ste divne...bar prvih 15-ak min.,koliko sam ja pratila.
Na kafenisanju je bas bilo prijatno...nadam se da nismo smorile Dunju, jer smo se bas bile raspricale.[sm=smiley1.gif]
A gde su fotografije?

milenatea -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 9:02:32)

ja zbog posla radila, nisam mogla da dodjem :(
jel imate slike? dunja, kada ces postaviti snimak?

daca77 -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 9:35:44)

E bas steta, milenatea...bilo je bas lepo i prijatno kafenisanje. A Mod je svojim aparatom slikala...ne znam zasto nije postavila.[sm=smiley13.gif]

hanka -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 10:45:37)

Milena [sm=smiley31.gif]
Ne znam zasto nema slika mada sam ja ispala ko debil pa bolje [sm=smiley4.gif]

Dunja je pravo [sm=smiley27.gif]

Jole84 -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 11:30:49)

Šerpi meni si bila super,mada moram da priznam da sam se smejala pomalo na tvoju ozbiljnost i Vesnino drhtanje glasa [sm=smiley36.gif] ali bile ste skroz slatke sve tri [sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif]

dunja RR -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 11:46:49)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Šerpi meni si bila super,mada moram da priznam da sam se smejala pomalo na tvoju ozbiljnost i Vesnino drhtanje glasa [sm=smiley36.gif] ali bile ste skroz slatke sve tri [sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif]

Trema je čudo, a ja sam toliko oduševljena svime što su rekle baš pod tremom. Bilo je iskreno, i ja ih puno volim obe zbog toga [sm=smiley27.gif]

A kafica je bila divna (verujem da će Mod postaviti lepe sličke, kada bude stigla), hvala svim devojkama, toliko ste srdačne i mile, zaljubih se bre u Niš zbog vas [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 12:04:51)

devojke , bile ste odlicne juce , zbog vas sam poslusala dve neke kao pesme [sm=smiley36.gif]
a trema se nije primetila , bile ste bas super [sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 18:03:11)

Izvinite nisam stigla ranije. Evo slika!

[img]http://www.stavi-sliku.info/images/0aZ7T.jpg[/img]

[img]http://www.stavi-sliku.info/images/ZvhHS.jpg[/img]

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 18:07:31)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

devojke , bile ste odlicne juce , zbog vas sam poslusala dve neke kao pesme [sm=smiley36.gif]
a trema se nije primetila , bile ste bas super [sm=bravo.gif]

Mislila sam na tebe juče ali mi bilo bezveze da pominjem nikove [sm=smiley1.gif] Na tebe i na Lu. Žao mi je što nisam rekla sve što mi je bilo na pameti, ali kao što rekoh već trema [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 18:11:43)

Bile ste sjajne,sjajne! Sledeće neko gostovanje i potpuno će biti bez greške[sm=smiley31.gif]

NadaR -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 18:14:53)

Slazem se sa Lesicom. Divne ste bile . [sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 18:44:19)

Hvala moderatorke [sm=smiley1.gif] bice bolje drugi put. Ja jos nisam pogledala snimak.

milenatea -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 19:24:41)

prelepe steeeeee [sm=bravo.gif], bas mi je zao sto sam radila [sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 19:28:43)

Ih, bre, kakve ste macke[sm=love.gif]. Nego , ko je ova crna cica u svetloplavom dzemperu? Nju ne znam.
Jole, stvarno si za stipanje[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 19:52:49)

Odgledala reprizu [sm=bravo.gif]
ako izuzmemo mutirajuci glas i par grimasa ( inace nisam takva ) sve je proslo ok [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: RR druženje u Nišu (19.2.2013 20:01:38)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ih, bre, kakve ste macke[sm=love.gif]. Nego , ko je ova crna cica u svetloplavom dzemperu? Nju ne znam.

E pa ni ja nisam znala. A sada znam, to je Hanka - lepo Ringerajče, mnogo lepo. Ma kakve lepojke ovde imamo na RR, niko nam bre nije ravan [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: RR druženje u Nišu (20.2.2013 11:26:11)

još nisam odgledala snimak iako ga imam na računaru [sm=smiley24.gif] Evo već drugu noć ne spavam, već sve razmišljam o tome kako smo trebale da kažemo još to i to i to.... [sm=smiley36.gif]
dobro smo prošle, niste nas se odrekle [sm=jezicek.gif]

adulence -> RE: RR druženje u Nišu (20.2.2013 11:45:51)

hej drage jel moze negde to gostovanje da se pogleda fotke su vam sjajne?!!!

Verolina -> RE: RR druženje u Nišu (20.2.2013 11:49:38)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Verolina

E pa ni ja nisam znala. A sada znam, to je Hanka - lepo Ringerajče, mnogo lepo. Ma kakve lepojke ovde imamo na RR, niko nam bre nije ravan [sm=smiley1.gif]

Hanka, bas si ribic[sm=bravo.gif]
Nego, Jole, tvoja faca me opasno podseca na moju, a ako dodamo tome cinjenicu da me i tvoja psiha podseca na moju, onda mogu samo da velim turururu[sm=smiley36.gif]
I moram da dodam svoje subjektivno misljenje, sve su nam zene ovde lepe, ali Nislijke su mi najlepse. Prave mackice. [sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: RR druženje u Nišu (20.2.2013 12:04:20)

Verkić ko zna,možda smo sestre [sm=jezicek.gif] I po kosi,i po crnom humoru i po estradiolu.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Slike su baš lepe [sm=bravo.gif]
Milenice šteta što nisi bila ali kafićemo se mi ponovo [sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: RR druženje u Nišu (20.2.2013 13:06:23)

Aaaaa divno ..kad cemo da vidimo snimak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Meisje -> RE: RR druženje u Nišu (20.2.2013 15:36:41)

Super ste[sm=bravo.gif] A je l ima negde snimak na internetu?

milenatea -> RE: RR druženje u Nišu (21.2.2013 9:45:55)

Bas mi je krivo sto nisam upoznala Dunju, al` bice prilike. sta da radim kad mi se ceo zivot vrti oko posla [sm=smiley13.gif]
gde ima snimak zenske, nestrpljiva sam [sm=smiley36.gif]
ljubim vas nislijke moje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>