|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
19.2.2013 2:01:59   
Modessty
Evo mene. Naravno opet nesanica.
Preživeh i to snimanje user posted image Srce mi je bilo u grlu i nesmem ni da pogledam snimak. Novinarka je bila super, baš nas je vodila kroz razgovor, bila je fina i mnogo mi se dopala. Ja sam nekako uvek imala utisak da su novinari babroge, a ono ispade fina žena user posted image
A na druženju je kao i uvek bilo ekstra! Vidim da se i Daca opustila i raspričala. Izgleda da lepo na nju deluje bockanje user posted image Šerpi je bila mnogo pričljivija na kafici nego pred kamerama user posted image Oduševila me kako je bila onako ozbiljna i sva profesionalna. user posted image Dunju neću ni da pominjem, ona je već profesionalac user posted image

Devojke, moramo da dogovorimo Norveške rolnice ovih danauser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 451
19.2.2013 4:41:16   
serpica
Evo i mene user posted image
Izvinjavam se pre svega u svoje ime,sto se snimanja tice,jer devojke s moje desne strane nisu imale premca,a jauser posted image nisam bas nesto zadovoljna,videcete snimak,ali bez smeha molimuser posted image
Dunja je pravo srce,videcete i same.... a Mod,ona je nas vodic kroz Nis...user posted image
Nislijke hvala na podrsci...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 452
19.2.2013 7:40:57   
daca77
Drage, bile ste divne...bar prvih 15-ak min.,koliko sam ja pratila.
Na kafenisanju je bas bilo prijatno...nadam se da nismo smorile Dunju, jer smo se bas bile raspricale.user posted image
A gde su fotografije?

< Poruku je uredio daca77 -- 19.2.2013 7:41:21 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 453
19.2.2013 9:02:32   
milenatea
ja zbog posla radila, nisam mogla da dodjem :(
jel imate slike? dunja, kada ces postaviti snimak?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 454
19.2.2013 9:35:44   
daca77
E bas steta, milenatea...bilo je bas lepo i prijatno kafenisanje. A Mod je svojim aparatom slikala...ne znam zasto nije postavila.user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 455
19.2.2013 10:45:37   
hanka
Milena user posted image
Ne znam zasto nema slika mada sam ja ispala ko debil pa bolje user posted image

Dunja je pravo user posted image

< Poruku je uredio hanka -- 19.2.2013 10:50:51 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 456
19.2.2013 11:30:49   
Jole84
Šerpi meni si bila super,mada moram da priznam da sam se smejala pomalo na tvoju ozbiljnost i Vesnino drhtanje glasa user posted image ali bile ste skroz slatke sve tri user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 457
19.2.2013 11:46:49   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Jole84

Šerpi meni si bila super,mada moram da priznam da sam se smejala pomalo na tvoju ozbiljnost i Vesnino drhtanje glasa user posted image ali bile ste skroz slatke sve tri user posted image user posted image

Trema je čudo, a ja sam toliko oduševljena svime što su rekle baš pod tremom. Bilo je iskreno, i ja ih puno volim obe zbog toga user posted image

A kafica je bila divna (verujem da će Mod postaviti lepe sličke, kada bude stigla), hvala svim devojkama, toliko ste srdačne i mile, zaljubih se bre u Niš zbog vas user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2013 11:48:07 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 458
19.2.2013 12:04:51   
Olga75
devojke , bile ste odlicne juce , zbog vas sam poslusala dve neke kao pesme user posted image
a trema se nije primetila , bile ste bas super user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 459
19.2.2013 18:03:11   
Modessty
Izvinite nisam stigla ranije. Evo slika!

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Modessty -- 19.2.2013 18:05:00 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 460
19.2.2013 18:07:31   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Olga RR

devojke , bile ste odlicne juce , zbog vas sam poslusala dve neke kao pesme user posted image
a trema se nije primetila , bile ste bas super user posted image

Mislila sam na tebe juče ali mi bilo bezveze da pominjem nikove user posted image Na tebe i na Lu. Žao mi je što nisam rekla sve što mi je bilo na pameti, ali kao što rekoh već trema user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 461
19.2.2013 18:11:43   
lesica
Bile ste sjajne,sjajne! Sledeće neko gostovanje i potpuno će biti bez greškeuser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 462
19.2.2013 18:14:53   
NadaR
Slazem se sa Lesicom. Divne ste bile . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 463
19.2.2013 18:44:19   
serpica
Hvala moderatorke user posted image bice bolje drugi put. Ja jos nisam pogledala snimak.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 464
19.2.2013 19:24:41   
milenatea
prelepe steeeeee user posted image , bas mi je zao sto sam radila user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 465
19.2.2013 19:28:43   
Verolina
Ih, bre, kakve ste mackeuser posted image . Nego , ko je ova crna cica u svetloplavom dzemperu? Nju ne znam.
Jole, stvarno si za stipanjeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 466
19.2.2013 19:52:49   
serpica
Odgledala reprizu user posted image
ako izuzmemo mutirajuci glas i par grimasa ( inace nisam takva ) sve je proslo ok user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 467
19.2.2013 20:01:38   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Verolina

Ih, bre, kakve ste mackeuser posted image . Nego , ko je ova crna cica u svetloplavom dzemperu? Nju ne znam.

E pa ni ja nisam znala. A sada znam, to je Hanka - lepo Ringerajče, mnogo lepo. Ma kakve lepojke ovde imamo na RR, niko nam bre nije ravan user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2013 20:02:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 468
20.2.2013 11:26:11   
Modessty
još nisam odgledala snimak iako ga imam na računaru user posted image Evo već drugu noć ne spavam, već sve razmišljam o tome kako smo trebale da kažemo još to i to i to.... user posted image
dobro smo prošle, niste nas se odrekle user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 469
20.2.2013 11:45:51   
adulence
hej drage jel moze negde to gostovanje da se pogleda fotke su vam sjajne?!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 470
20.2.2013 11:49:38   
Verolina
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Verolina

E pa ni ja nisam znala. A sada znam, to je Hanka - lepo Ringerajče, mnogo lepo. Ma kakve lepojke ovde imamo na RR, niko nam bre nije ravan user posted image

Hanka, bas si ribicuser posted image
Nego, Jole, tvoja faca me opasno podseca na moju, a ako dodamo tome cinjenicu da me i tvoja psiha podseca na moju, onda mogu samo da velim turururuuser posted image
I moram da dodam svoje subjektivno misljenje, sve su nam zene ovde lepe, ali Nislijke su mi najlepse. Prave mackice. user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 20.2.2013 11:50:27 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 471
20.2.2013 12:04:20   
Jole84
Verkić ko zna,možda smo sestre user posted image I po kosi,i po crnom humoru i po estradiolu.. user posted image user posted image
Slike su baš lepe user posted image
Milenice šteta što nisi bila ali kafićemo se mi ponovo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 472
20.2.2013 13:06:23   
Anck Su Nmaun
Aaaaa divno ..kad cemo da vidimo snimakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 473
20.2.2013 15:36:41   
Meisje
Super steuser posted image A je l ima negde snimak na internetu?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 474
21.2.2013 9:45:55   
milenatea
Bas mi je krivo sto nisam upoznala Dunju, al` bice prilike. sta da radim kad mi se ceo zivot vrti oko posla user posted image
gde ima snimak zenske, nestrpljiva sam user posted image
ljubim vas nislijke moje

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here