Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.5.2017 21:49:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Zece navijamo za tebe,biće ssve super!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.5.2017 23:25:26
|
|
|
|
zece
|
da mila da jas sum pozitivna osoba i verujem oti sve ce biti ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 5.5.2017 15:43:21
|
|
|
|
ivannna
|
da li se nekoj desilo da se razbolela tokom postupka ( bilo da je u pitanju vto ili fet, grlo,temperatura )? da li je tada dozvoljena upotreba nekih lekova? cerkica dobila streptokoke pa se plasim da ne dobijem i ja jer sam sklona tome,cesto me boli grlo a bas ne mora i sada!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.5.2017 11:32:41
|
|
|
|
nata11
|
Ivanna ja sam videla da u postupku daju zenama kod kojih se pocne terapija pa se desi neka infekcija antibiotike. A opet ja sam 2 dana pre insem dobila T40, primala inekciije i nisu i radili. Reklii su da sam vec dovoljno izmucila organizam. Drzim fige da te ne zakaci. Jel ima drzava propisano na koji period se radi VTO o trosku drzave?
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2017 21:26:58
|
|
|
|
zece
|
ja sam danas uradila hsg i super sam prosla rez ce biti za 3 nedelje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2017 21:45:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivanna, nadam se da se nisi razbolela. Zece, javljaj, uz tebe smo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2017 23:12:38
|
|
|
|
zece
|
hvala molim bogu da e se u redu da mi ne treba 3 histeroskopija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.5.2017 15:26:40
|
|
|
|
ivannna
|
zece-drzim fige za dobar rezultat nisam se razbolela pu,pu pu!!! sada sam na diferelinu,estrofemu i fraxiparinu i uopste nije lako bockati se! koristim led da malo pripremim kozu,pomaze...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.5.2017 15:34:29
|
|
|
|
ivannna
|
treba mi info za kumu- u vezi VTO preko drzave-kad te pozovu posle koliko se krece sa postupkom? zvali je pre neki dan,rekli da ce joj poslati sve postom a ona uplatila prethodnog dana more u junu,ja joj kazem da joj to nije bila dobra ideja,ona se nada da je nece bas tada zvati... da li i preko drzave daju mikroginon ili nesto slicno od kontracep.pilula kao pripremu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.5.2017 13:38:27
|
|
|
|
nata11
|
Mislim da zavisi od klinike do klinike. Nema pravila. Meni je bilo oko1,5-2 meseca mislim. Meni nisu davali kontrac. sama sam kupovala, mada je moja dr specificna. Ona kao iz svog dzepa da vadi
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.5.2017 22:25:05
|
|
|
|
ivannna
|
nato-kad sam pitala da li daju mikroginon mislila sam da li ga prepisuju ,naravno da se u ovoj zemlji sve kupuje,nista niko nece dati za dzabe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.5.2017 8:32:02
|
|
|
|
nata11
|
Aha to Da ja sam bas njih pila 2 meseca a neke zene su pile 3.
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.5.2017 19:50:34
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice naviknuces vremenom na bockanje ili nadji nekog drugpg ako ti je lakse pa da se radujemo uskoro Zece da rezultat bude dobar
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 7:48:49
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Pozdrav starim i novim clanica,dugo me nije bilo,jedno vreme sam se skroz bila iskljucila sa foruma. Imam lepe vesti,mi smo uspeli sa zamrznutim embrionima,radila sam fet u Feroni i sada smo 14.nedelja :-) Dace Bog da sve bude u redu do kraja. Sad idem malo da pohvatam sta se desavalo,ko je ostao trudan i tako to :-) Ljubim puno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 7:53:06
|
|
|
|
zece
|
palcice cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 8:05:07
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Palcice cestitam!❤😚
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 8:09:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Palcice, drago mi je
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 8:30:58
|
|
|
|
emicaa
|
Palcice divno,cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 20:14:30
|
|
|
|
17 joka
|
Palcice divnooooo cestitam draga od srca mnogo si me obradovala uzivaj , naravno da ce biti sve dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.5.2017 9:57:53
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:25:42
|
|
|
|
ivannna
|
cestitaaaaam! zna li neko zasto se daje diferelin ( boce) i estrofem tabletice pred fet i sta oni tacno treba da urade? ima li neki veze sa endometrijumom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:36:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Estrofem je za endometrijum, a za diferelin nisam sigurna, ali moguće isto. Ja ništa od toga nisam dobila pre FET-a, Bilja mi je rekla da je endometrijum perfektan i da bi bilo kontraproduktivno bilo šta uzimati u mom slučaju. Bukvalno sam samo otišla na transfer, u pauzi na poslu, bez kakve pripreme, i to je bila dobitna kombinacija
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:37:37
|
|
|
|
dunja RR
|
E da, Bilja mi je rekla da nekoliko dana pre FET-a grickam svežu papriku, da je to najbolje za endometrijum :) Ja sam radila u oktobru FET, pa je bilo paprika, baš sam ih krkala, one zelene čini mi se.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.5.2017 13:38:36 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:39:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg Pozdrav starim i novim clanica,dugo me nije bilo,jedno vreme sam se skroz bila iskljucila sa foruma. Imam lepe vesti,mi smo uspeli sa zamrznutim embrionima,radila sam fet u Feroni i sada smo 14.nedelja :-) Dace Bog da sve bude u redu do kraja. Sad idem malo da pohvatam sta se desavalo,ko je ostao trudan i tako to :-) Ljubim puno! Palčice, predivne vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 21:15:24
|
|
|
|
ivannna
|
hvala Dunja za paprike Goca je na kontroli bila zadovoljna endometrijumom i zakazala mi u utorak,do tada estrofem i utrogestan ali i paprike
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....