Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.3.2015 18:39:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Baš me čudi da ti nisu bar utrogestan uključili, ne znam, bas mi je čudno... Btw ja 8.4. radim dabl
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.3.2015 19:08:03
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Sta je to?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.3.2015 19:09:56
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
A posle vraćanja smrznutog embriona ne daju nista u Mariboru.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.3.2015 19:10:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Pregled beba ultrazvukom i analize iz krvi, da nema određenih bolesti puj puj daleko bilo... A gde si radila ti vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.3.2015 19:11:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Ahamm pa dobro, onda radi onako kako su ti oni rekli... Odmaraj i strpljivo čekaj beticu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.3.2015 20:14:25
|
|
|
|
Maraj
|
Veseli ismeh, koju su ti injekciju dali u stomak? Meni su isto u priridnom ciklusu vratili blastu. Od terapije su mi ukljucili utrogestan, pored toga sam uzimala folnu kiselinu. Al dobro svaka zena je individua za sebe tako da verovatno ima razlog zasto ti nisu dali utrogestan.
< Poruku je uredio Maraj -- 29.3.2015 20:15:16 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.3.2015 21:23:14
|
|
|
|
jess021
|
Veseli osmjeh, navijam za visoku betu Nemoj da brines sto nisi dobila Utrogestan, znaju oni sta rade. Ovde ga daju svima, kao Folnu kiselinu, trebalo-ne trebalo. Iskuliraj par dana, pa polako, proci ce. Meni su bili najgori prva 3-4 dana nakon et, posle nekako ide brze. E da, zene, gde nam je LidijaStevan?!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 7:27:07
|
|
|
|
Maraj
|
Nema nam lidijastevan nikako. I ja sam bas razmisljala o njoj...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 11:09:29
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Danas je četvrti dan ako je nulti dan transfera. Što se tiče injekcija bila je nešto Na m Nisam sigurna jer nemam papire kod sebe. Guram polako po ovom kišnom vremenu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 14:33:38
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Temperatura veća od 37. Bez utrogestana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 17:54:08
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Pregnil 2500 sam primila posle et. Sad sam pročitala. Zasta je on uopšte?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 18:03:56
|
|
|
|
Maraj
|
Pregnil se prima za pucanje folikula, ne znam zasto su ti to dali nakon et
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 18:10:25
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Zato što sam imala veći broj folikula prije transfera. A na dan et dva nisu bila pukla. I to je to.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 18:30:36
|
|
|
|
Bebana17
|
Veseli osmeh, pregnil nisi dobila zbog preostalih folikula koji nisu pukli, već kao podršku tvojoj blastici, daje se u postupku nekad, uz utrogestan, ili bez utrogestana. Odlično što su ti je dali.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.3.2015 20:37:04
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Hvala Bebana17 na informaciji. Sad samo čekamo do bete.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.3.2015 10:41:07
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Sinoć ke je toliko bolio stomak da nisam mogla spavati,baš jao pred vješticu. Evo jutros isto sami manjeg inteziteta, i malo mi se noga grci u butini. 5 dan nakon et.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.3.2015 12:06:42
|
|
|
|
jess021
|
Veseli osmjeh, kad ne(ocekujes) ciklus? Ja sam ti jos jedan dokaz da taj bol ne znaci menstruaciju. Mene je nakon et toliko boleo stomak, da sam uradila betu 11-ti dan, umesto 14-ti, jer sam bila ubedjena da cu dobiti. Znam da te to sad ne tesi puno, nije ni mene, ali eto na kraju je ispalo super.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.3.2015 12:10:46
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Zadnja mi je bila 03.03. ali sam imala na 35 dana, prije toga na 28 dana. Nisam pametna.Temperatura i dalje 37. Molim boga da je trudnoća.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.3.2015 12:14:09
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam merila bazalnu, znam da je povisena kod trudnoce. Kog datuma radis betu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.3.2015 12:43:51
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
08.04. je beta 14 dan.Mislila sam raditi 10 ili 11dan jel nije rano?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.3.2015 13:03:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Nije rano, ako si trudna pokazaće bilo koliko... Ja sam radila 11-ti dan i bila je 172
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.3.2015 13:28:05
|
|
|
|
jess021
|
Mislim da ti je najsigurnije da sacekas do 12. dana, cak i neki doktori kazu da se uradi 12. dan nakon et
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.4.2015 10:30:58
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Drage moje nije me bilo neko vreme,citam malo unazad i vidim da smo veseli osmeh i ja imale transfer istog dana. Konacno dodjosmo do ovulacije i transfera,ET bio 26.3.,vracene 2 odmrznute blaste i sad cekamo betu 6.4. Ja od terapije koristim utrogestan 3x200mg,fraxiparin 0.3,pronizon 10mg,folnu kiselinu i siofor 3x500mg.Malo li je? Sto se simptoma tice,ako se mogu nazvati simptomima imala sam 3 i 4dpt bolove kao blago menstrualne i vec 2,3 dana mi se po jedanput dnevno na ulosku pojavi braon nit,onako rastegljivo,da izvinite na opisu. Juce i danas stomak ne boli,malo me to brine,jedino su grudi malo uvecane i bolne.Temperatura varira od 36.8 do 37.Eto toliko za sada... Pozdrav za sve i nadam se da cemo za par dana veseli osmeh i ja doneti lepe vesti.
< Poruku je uredio PalcicaBg -- 1.4.2015 10:37:06 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.4.2015 10:34:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Palcice super, daće Bog sa buse velikaaaa beta. Obvezno da javiš rezultate
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.4.2015 11:00:34
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Mene već dva dana boli stomak kao pred vješticu. Leskarim i gledam komedije. Grudi su mi iste nema promjena. Dan je šesti dan nakon et. Palcice sretno puno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.