QueenJ -> RE: Da se za dva dana organizuje protest ispred Skupštine, da li biste došli? (12.3.2015 10:42:08)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ako me pitate da li bih opet lupala u šerpe i gađala kretene jajima - DA! Ali ovi neće lako otići. Imaju dobru taktiku - zavadi pa vladaj. IZVORNA PORUKA: isidota88 zato ce u beogradu da se podignu plate, cuva se socijalni mir, jer da se 3 miliona ljudi pobuni bio bi haos, ovako znaju da ce beogradjani da cute, a ostali gradjani drugog reda kako nas tretiraju cemo da cutimo, jer smo nesposobni da se organizujemo i formiramo masovnije proteste Upravo tako. Evo i ovde počinju rasprave. Bespotrebno. Treba da se ujedinimo. Ali, kada već pričamo o tome, sigurna sam da je Bg skuplji samo zbog prevoza, a u maanjim gradovima ti možeš svuda skoro peške, retko se koristi prevoz, još ređe taxi, koji je, naravno višestruko jeftiniji nego u Bg-u. Ja sam tokom studija živela u Užicu i plaćala stan skuplje nego moje društvo u Beogradu. Zašto? U Bg-u je veliki izbor, možeš da nađeš svašta, a u Ue ti je to što imaš, hoćeš-nećeš. Nego, da ne idemo mnogo u off. Mame, za početak, ujedinimo se ovde! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|