Stopala kao fetis (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Andrea W -> Stopala kao fetis (11.3.2015 0:36:16)

Izvinjavam se ako postoji neka slicna tema, ja nisam uspela da je nadjem.

Da li vas uzbudjuju muska stopala? Da li vase jace polovine uzbudjuju vasa stopala? Da li ih na bilo koji nacin koristite u sexu?

Mog dragog najvise od svega uzbudjuje da mu ja, umesto rukama, izmasiram penis stopalima. Neverovatno je koliko mu malo vremena treba da svrsi. Pritom mi to nije rekao da ga pali, nego smo da kazem slucajno otkrili. Bili smo u takvoj pozi da su mu moje noge bile blizu te regije i onda je on kao slucajno priblizio penis mojim stopalima, a ja sam krenula da ga masiram i bas sam se iznenadila koliko se napalio. Toliko da je svrsio po mojim stopalima, a zatim ih malo i polizao [sm=smiley1.gif]

A nije da nemam lepa stopala [sm=jezicek.gif]

Bibilib -> RE: Stopala kao fetis (11.3.2015 0:38:36)

To nismo probali[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Stopala kao fetis (11.3.2015 13:11:02)

[sm=smiley36.gif] mozda je sperma dobra za zadebljanu kozu na stopalima? Da probamo mm i ja? ahhaha..a sta ces imamo paorska stopala ni malo seksi

amdn -> RE: Stopala kao fetis (11.3.2015 13:28:00)

pa svako ima fetis

Sosa Mena -> RE: Stopala kao fetis (11.3.2015 14:32:45)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

[sm=smiley36.gif] mozda je sperma dobra za zadebljanu kozu na stopalima? Da probamo mm i ja? ahhaha..a sta ces imamo paorska stopala ni malo seksi

Stavis durekx rebrasti i svima lepo. A tvoje pete ce da blistaju. [sm=smiley36.gif]

Plavusa34 -> RE: Stopala kao fetis (11.3.2015 16:08:07)

meni je to cudno ja nevolim stopala nikako uopste mi nije prilacno mada dobro nismo svi isti

Klarita -> RE: Stopala kao fetis (11.3.2015 17:56:35)

Jao majko...gasim RR do sutra, ovo je vec prevazislo moje strpljenje...

dijana1* -> RE: Stopala kao fetis (12.3.2015 1:27:54)

[sm=smiley11.gif][sm=zz_skull.png]
IZVORNA PORUKA: Andrea W

Toliko da je svrsio po mojim stopalima, a zatim ih malo i polizao [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jao majko...gasim RR do sutra, ovo je vec prevazislo moje strpljenje...

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Stopala kao fetis (12.3.2015 7:58:41)

mene muska stopala uopste ne uzbudjuju,cak su mi i bzv...ali,znam muskarce koji vole lepa zenska stopala..

Andrea W -> RE: Stopala kao fetis (16.3.2015 23:23:13)

Podrazumeva se da mi je muz vise puta rekao da mu se svidjaju moja stopala i noge uopste, ali mi je samo jednom napomenuo da mu je kod stopala najlepse kad su prsti poredjani redom po velicini. Znaci, da je palac najduzi, pa "kaziprst" i tako redom. Znam da ima dosta zena, ljudi uopste da im je drugi prst duzi od palca.

mali_mis -> RE: Stopala kao fetis (26.10.2016 11:29:28)

Ni dan danas mi nije sasvim jasna ova tema, ali me uvek slatko nasmeje [sm=smiley36.gif]
I da se razumemo, ne pale me muska stopala, niti bih mu stopalom masirala penis, ne zato sto su stopala prljava za tu regiju, vec zato sto nemam osecaj u stopalima za tu vrstu dodira, pa ne bih da nesto sto treba da bude lepo, bude bolno.

Anck Su Nmaun -> RE: Stopala kao fetis (26.10.2016 11:34:31)

Kao u Sex i Grad kad onaj pokloni cipele Sharlot [sm=smiley36.gif] samo da joj dira stopala.
Nema mi nista privlacno u tome ali.. nismo svi isti.

isidora88 -> RE: Stopala kao fetis (26.10.2016 12:26:58)

tema je [sm=smiley11.gif]

Stranica: [1]