branki*
|
mila,mnogo mi je zao sto prolazis kroz sve to zajedno sa njom.bas mnogo moj sin je prvih mesec dana,mozda i jace malo bio hranjen parentalno,znaci kroz iglu koja mu je zabodena u vrat i vitamini i minerali idu direkt u krv,a jedna druga sonda mu je bila u nosu i izvlacila sadrzaj iz zeluca jer je imao suzenje na crevima.muku smo mucili sa njegovm hranjenjem,jeo iskljucivo u sn jedno vreme,jer se javilo povracanje posle i odbijanje hrane,tj mleka,nije hteo ni da sisa ,ni na flasicu.bukvalno ga uspavam sa cuclom i onda izvucem polako cuclu i poturim flasicu.pri tom ne sme da se cuje ni muva jer ako se probudi ,odbija i budi se..uzas zivi je bio.uvodjenje cvrste hrane je proslo katastrofalno.nista nije voleo,nijedan ukus.jeo je na spric..povracao ko zna koliko puta...sad ima 4 godine,jede par namirnica i par jela i to je to,nista novo ne zeli da proba,hrana mu je na poslednjem mestu. na IMD imaju neki napitak koji piju deca koja ne napreduju ili jako slabo napreduju,na i se cini mi se zove,ne secam se,ali ne znam da li to smeju i bebe.. imam poznanike,cija je beba lepo jela sve do 8.9 meseci,poceo cvrstu hranu ,sve super i odjednom krenuo sve da odbija,zavrsili na institutu i sve je u redu organski,znaci nema fizickog uzroka,samo psiha detetova.predlog je bio da mu ugrade sondu i da se tako hrani.roditelji odbili.sad jede pomalo,zdrav je,ali sitan dosta.rekli su da ne sme da se sili da jede,jer ce stvoriti jos vecu averziju...tesko je mnogo,znam,zelim da sto pre to nekako prebrodite