Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 8:21:49
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja sam trećerođena i smatram da smo mi najpametniji jer smo gledajući prvo dvoje dosta toga naučili
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 12:53:49
|
|
|
|
Anarunika
|
Moji su toliko različiti,svaki na svoj način predivan . A za devojku ćemo tek videti. Za sada se dobro pkazala
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 13:02:34
|
|
|
|
mila83
|
Vidim zazivela mi tema zadnjih dana ima tu za dosta polemisati, svi imamo manje vise slicna iskustva. Treba samo razgraniciti sta se smatra pod pamecu I inteligencijom, (ima vise vrsta) kod dece.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 13:15:56
|
|
|
|
jovana jojo
|
Svako za sebe kaže da je najpametniji ovde bi nam trebala neka specijalna arbitraža
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 13:18:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Za svaku tvrdnju postoji milion razloga da je tacna i isto toliko da nije.Tako da ja ne verujem da sve moze da se objasni nekim tvrdnjama,mnogo faktora utice na to koliko ce dete biti pametno,nikako samo jedan.
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 13:18:55
|
|
|
|
vikiveki
|
jao Jovan,samo da ne dođe do tuče
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 13:59:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni ovo ne pije vodu. Šta sa jedincima/jedinicama? Oni su ultra pametni????
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 14:02:52
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Meni ovo ne pije vodu. Šta sa jedincima/jedinicama? Oni su ultra pametni???? Hhaha Trco,cisti geniji su jedinci
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 14:05:45
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Meni ovo ne pije vodu. Šta sa jedincima/jedinicama? Oni su ultra pametni???? Hhaha Trco,cisti geniji su jedinci
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 15:12:37
|
|
|
|
jovana jojo
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Meni ovo ne pije vodu. Šta sa jedincima/jedinicama? Oni su ultra pametni???? izgleda da si upravu
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 15:22:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Jedinci su nebrušeni dijamanti unikati
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2015 16:20:33
|
|
|
|
Kata90
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2017 16:27:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Videcemo Mada ne volim globalizovanje!
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2017 16:31:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo kod mene,samo u skoli znanja sto se tice sa A.smo bili odusevljeni i ne samo mi,vec i nastavnici,ucitelji,niko kao ona u skoli.S.je upravo zavrsila prvi razred i uciteljica kaze u odeljenju niko ne moze da joj parira znanjem,a sve ono sto A.nije islo bas najbolje(ista uciteljica je ucila i A. i sada S.) njoj ide odlicno.Tako da,izgleda i drugorodjena deca su pametna
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2017 18:00:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uopste ne verujem u te price, nema nikakve veze.
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2017 19:16:24
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: veselica Apsolutno se ne slazem. Ivana vidi moj post pre dve godine
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2017 20:38:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moguce da se uzima neki prosek pa ispada tako, ali opet kazem ne volim da generalizujem.
|
|
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2017 21:04:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, videla sam Vesi Sto kaze Anck, ni oko cega ne volim da generalizujem.
|
|
RE: Prvorodjena deca pametnija ? 23.7.2017 21:23:36
|
|
|
|
Duškić
|
Kod nas najstarija sestra najpametnija! Priznajemo! Videcemo k'o je pametniji, polako ima vremena..jos su mali , foliranti ..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?