Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 1.3.2018 9:19:11
|
|
|
|
Dora89
|
A probajte vi da odete nenajavljeni kod tih koji vam dolaze nenajavljeni. Da bude uzajamno. Poljubićete vrata, jer oni, ako nisu kod vas, već su našli kod koga drugog će da odu, bez najave, naravno.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.3.2018 0:33:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja se pravim luda.Juce sam rodjenog brata iskulirala.Zasto? Tri dana gorimo od T 40c niko ne zove,ne pita kako smo.A onda cuje da.smo bolje pa dosao covek na rucak. Pravila sam se da nisam kuci. (Inace njehova zena to stalno radi).
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.3.2018 11:09:45
|
|
|
|
Dora89
|
E, živote, kad je i rođeni brat takav... Ja bih rođenu sestru uvek primila, ali ona to ne zloupotrebljava, u tome je poenta!
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.5.2018 2:34:56
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni ne smeta nikad, stavim sta imam ispred njih i to je.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.5.2018 2:52:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Menwni smeta ne radi se samo o ppsluzenju
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.5.2018 5:29:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Menwni smeta ne radi se samo o ppsluzenju Uuuuu mislim da mi je to glavni problem od kad zivim ovde ja kao i Anck ne volim. Ma prosle nedelje sam se iznervirala sto su moji dosli dva sata kasnije a bili su najavljeni hahah...sve mi se poremeti. A uvece kad mi bane neko ko mi nije bas onako naj naj najdrazi pa mislim da pucam po savovima Sto kaze Anck nije to do posluzenja vec do remecenja ritma.moje porodicw. Znala sam opustenk da pocnem dete da spremam za kupanje kad neko zasedne. Ustanem i ostavim goste i spremam dete. Pa moja D je bila haos ako se slucajno premori. Nju nikad uspavati.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.5.2018 6:37:31
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni ne jer nema puno njih tu slobodu, ugavnom porodica, a posto zivimo dalje jedni od drugih uvwk se ko dete obradujem i iznenadim :)
< Poruku je uredio MimaKos -- 2.5.2018 6:38:55 >
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.5.2018 6:42:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni kod mene se to ne desava cesto ovde , ali ranije je toga bilo i izludjivalo me je!
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.5.2018 6:45:06
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Sto kaze Anck nije to do posluzenja vec do remecenja ritma.moje porodicw. Znala sam opustenk da pocnem dete da spremam za kupanje kad neko zasedne. Ustanem i ostavim goste i spremam dete. Pa moja D je bila haos ako se slucajno premori. Nju nikad uspavati. Za ovo bih i ja poludela posteno!
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.5.2018 8:55:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Nikada ne idem nenajavljena nigde
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.11.2023 9:55:31
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja nikad ne odlazim nenajavljena,ali meni gosri cest tako dodju. Bez blama,dobiju kafu i to je to. Sokove ne kupujem,retko kad imam u kuci. Ako se gosti najave kupim,kad dodjem nenajavljen ,imam kiselu i vodu pa biraj.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.11.2023 11:18:42
|
|
|
|
flamingos
|
Ni mi nikada ne idemo nenajavljeno u goste.A da se desi da neko kod bas dođe nenajavljen trudimo se da ga maximalno ispoštujemo.Diskont pića nam je preko puta-a ipak i dodam nešto od hrane.Ne mogu drugačije,šta god da je,makar predjelo.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.11.2023 13:13:21
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja vala mogu. Ako ti bez blama banes,neces dobiti nista. Inace sam vrsni domacin,dete Sremaca,zna se sta je red,ali mi je preko glave ocekivanja i dvorenja.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.11.2023 13:51:30
|
|
|
|
flamingos
|
Pa dobro,ti možeš.Ali,baš bez ičega...
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.11.2023 14:00:24
|
|
|
|
Srecko47E
|
U kuci imam uvek suvo grozdje,ovsene keksice,urme. Ko voli,neka izvoli. Ne tangiram se previse. Dodjem sa posla u pola 6,dete pokupim iz boravka,suprug je na putu od 30 dana,28. Dodju mi gosti u 18h,pa bas me briga,najbolje je jos da trcim u radnju i da ih sluzim,a ne znam gde cu pre. Da li rucak za sutra da pristavim, da se poigram sa mladjim ili da radim domaci sa starijim decakom. To ne podnosim! Vikendom me nema u kuci,kuca je zakljucana.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 2.11.2023 18:00:01
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro,šta god da im ponudiš,pa makar to bilo o suvo grožđe.Šalimo se malo.Nije ni kulturno da se ide nenajavljen u goste.Plus ukoliko si tek počeka da sređuješ stan(kuću).Skoro sam se smejala.Kaže žena koja,kad joj bane tako neko,a kuću nije sredila,ona razvuče usisivač i krene sa pričom kalo je evo baš sad počela sa sređivanjem.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 3.11.2023 0:04:50
|
|
|
|
Kata90
|
U tom slučaju crna kafa i ajd zdravo....bas cu sada trcati do prodavnice po sok i sta ti ja znam...ne nerviram se
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 3.11.2023 7:46:26
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 U tom slučaju crna kafa i ajd zdravo....bas cu sada trcati do prodavnice po sok i sta ti ja znam...ne nerviram se Misliš da je i više nego dovoljna samo crna kafa?Ono i jes,što se nisu najavili.Opet,šta znam,ne mogu baš bez ičega.Na brzaka nešto.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 3.11.2023 9:36:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 U tom slučaju crna kafa i ajd zdravo....bas cu sada trcati do prodavnice po sok i sta ti ja znam...ne nerviram se Isto. Ako ti nemas osnovnu kulturu,zasto sam ja duzna da trcim i da te opsluzujem i dvorim. Drugo,ruzno mi je da napustam kucu kada neko dodje. Kafe uvek ima i vode. To se da lako promeniti,ali nenajavljeni gosti nikad. Posebna sorta ljudi,koja ne ceni tudje vreme.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 3.11.2023 10:30:43
|
|
|
|
flamingos
|
Kad već polemišemo o nenajavljenim gostima,sve i da dođu-to su nama dragi ljudi(ostale ni ne primam u kuću),tako da budu dočekani u svako doba dana(i noći).
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 3.11.2023 11:14:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moze mi biti rod,rodjeni ima da se najavi. Ja sam sto se toga tice striktna. Bez najave se ne ide ni kod frizera.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 3.11.2023 11:26:34
|
|
|
|
flamingos
|
Ja sad zakazah za ponedeljak kod svoje frizerke-da ne odem nenajavljena.🙄Dobro,ti tako misliš-poštujem.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 6.11.2023 15:02:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Eto,isto tako ja ocekujem da mi se gosti najave. Dolazimo u subotu,ok. Ide sve po redu. Samo da znam ,da mogu da se pripremim. Za vikend mi je bila sestra,tj u nedelju. Zvala je u petak da svrate,e tu smo.Stizemo za 20 min u prolazu smo,stvai kafu.iz CG su,znala je da dolazi,da ce svratiti,mogla je da javi kada su krenuli. Ja sam bila na poslu i nije mi padalo na pamet da izlazim. Doslii su u nedelju na rucak. Neka sam bezobrazna 101put,krenem od sebe.Nikada nisam otisla negde ,bez pitanjada li su kuci i najave da cemo doci.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 6.11.2023 15:09:14
|
|
|
|
flamingos
|
Kod mene su uvek svi dobrodošli.Najavljeni,nenajavljeni.Pogotovu meni dragi ljudi.
|
|
|
|
RE: nenajavljeni gosti! 6.11.2023 15:11:24
|
|
|
|
Srecko47E
|
Rekla si da sikuci ceo dan,svaki dan? To u mnogo menja sve.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?