|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 50 [51] 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
30.3.2015 20:09:26   
anita
Zdravo mame
nije me bilo nekoliko dana stalno imamo goste.
Jel neka od vas ima slicno iskustvo: uspavam dete i dok ga ljuljam ucvrsti san jer se skroz opusti. Stavim ga u krevetac spava i dalje. Mnogo brzo nakon ostavljanja u krevetac mozda desetakinuta se probudi. I tako u krug ceo dan.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1251
30.3.2015 21:19:20   
Sanjica26 RR
Gde ste mame?
stigla sa posla. Sofija spava, a mm i T trebaju da se vrate sa gimnastike.
Branki kako je Boka?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1252
30.3.2015 22:20:52   
Ivanka 75
Anita, nemoj da drzis decu mnogo u rukama nakon sto se uspavaju. Jam islim da se oni naviknu da im je toplo u rukama pa se bude u hladnom krevecu.
To je moja teorija, isprobaj.
Ja sam Ivku uvek spustala u krevetac nakon nekoliko minuta i uvek bi nastavila da spava jos 2h. user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1253
30.3.2015 22:29:30   
dijana1*
Dobro vece mameuser posted image
Anita slazem se sa ivankom. meni kada K zaspi iste sekunde ga spustam u krevetac. A do 6-tog meseca sam ga budnog stavljala i sam se uspava.
K je ceo dan keknkav. malo ima temp pa nema i veceras 38,5. stavila sam mu cepic. videcemo kako ce proci noc pa ako bude lose sutra kod dr.
Otisao danas mm po Vuka u vrtic i kaze teta klasicno super jede, spava, igra se i moram da vam kazem da je Vuk legenda vrtica. mi se bas lepo salimo i pricamo kao odrasli.user posted image
A primetila sam da se u poslednjih mesec dana bas opustio. E bice im veselo kada se opusti skroz i pokaze svoje pravo liceuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 30.3.2015 22:31:45 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1254
30.3.2015 22:54:16   
Sanjica26 RR
Najbolje ne ljuljati deteuser posted image
Kod mene svi spavaju. T uhvatili neki pundravci. Isplaka se dete iz cista mira.
U stanu kao u fabrici. Sve masine rade.
Dijana grlisa za Kostu.user posted image Ako ga vodis u igraonicu mozda tamo nesto navuce. Jos nisam vodila S i mislim dok traju ovi virusi necu da je vodim.
Nego gde nam je Ljisa? user posted image

Mnogo sam se iznervirala danas. Trebalo je danas logoped da radi sa T. Tako smo se dogovorili posto ona dolazi svakog ponedeljka. I vaspitacice to znaju i dogovorile su se njom i danas uopste nisu poslali T kod logopeda. Ako cemo da ih podsecamo svakog ponedeljka onda stvarno bezveze. Trebalo bi da je negde upisala. Ako ni sledeceg ponedeljka ne bude radila sa njom moracu da je vodim u dom zdravlja. Samo kako cemo sa poslom da uklopimo mm i ja.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 30.3.2015 23:04:27 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1255
31.3.2015 0:18:05   
QueenJ
Ja samo da mahnem, drage mamike, i da se pohvalim da smo bogatiji za još jednog anđela-Maksima. Danas se drugarica porodila.
Još jedna lepa vest-drug i drugarica se verili.
Mi se spremamo za slavu u subotu.
Samo neka je na veselje.
Ljubim vas!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 1256
31.3.2015 0:23:46   
Mariya
Veče mame!
da li Mi verujete moja beba još uvek ne spava?taman kad se htela uspavati mm dovede Lu na spavanje,ona pocela da priča i naravno probudi helenu.i tako se sad ovo malo bezobrazno svinjce prevrće pored mene,peva,priča i pokušava da Mi otme telefon iz ruke
ja nisam imala problema sa tim spavanjem/buđenjem u krevecu jer sam ih naučila da se u krevecu spava noću,u mraku i tišini,a danju su spavale svuda osim u krevecu.pa kad ih uvece stavim u krevet,bilo in je jasno da je vreme za spavanje.
a verujem da se bude čim oset_e da nema okupljanja i da im je hladno.i nema maminog mirisauser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 31.3.2015 0:27:23 >

Direktna veza do poruke: 1257
31.3.2015 1:12:38   
srculence25

IZVORNA PORUKA: anita

Zdravo mame
nije me bilo nekoliko dana stalno imamo goste.
Jel neka od vas ima slicno iskustvo: uspavam dete i dok ga ljuljam ucvrsti san jer se skroz opusti. Stavim ga u krevetac spava i dalje. Mnogo brzo nakon ostavljanja u krevetac mozda desetakinuta se probudi. I tako u krug ceo dan.

ovo se meni danas ceo dan desava.Znaci na rukama mi zaspi cvrst san i cim ga spustim probudi se onako kao naspavam i place.znaci od jutros za ceo dan sastavio je citavih sat vremena spavanja.
I sad evo spava i samo se nesto trza a i dok je bio budan stalno je plakao a nije se grcio pa da su grcevi ali bas imam utisak da ga nesto bolelo user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1258
31.3.2015 7:19:43   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Danas ce izgleda biti lep dan.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1259
31.3.2015 7:24:48   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Ne stizem da se javim. Juce sam ceo dan bila napolju po onom vetru i kisi imala sam brdo posla. Tu mi je sveki pa nisam dala D u vrtic nek se druzi sa babom malko nek se navoledu ehhehehe...

bebe se bude iz milion razloga. ako mislite da je hladan krevetac u pitanju onda ih umotajte u peskiric ili neko cebence pa kad ih spustate spustite ih sa cebetom da ih ne probudi hladan krevet. Verujte oko budjenja imam iskustva kao i oko uspavljivanjauser posted image

Odoh mame, Duci da spremam dorucak. Inace je uopste nije poremetilo ovo pomeranje vremena ustaje kao i uvek rano i spava u isto vreme sve mi cudno jer smo prethodnih puta bas imali problema sa pomeranjem vremena i dnevne rutine.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1260
31.3.2015 8:01:20   
daca77
Dobro jutro!!!
Anita, to budjenje mi je bas dobro poznato...ne brini, izacice iz te faze...ova moja je izasla, kuc kuc u drvo, inace je bilo strasno mucenje uvece-min.5-6x se uspava, spusti u krevetac i pvo podigne...
Ne javlja se Branki? Kako li je Boki bilo, juce?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1261
31.3.2015 8:09:58   
Trcosava
Jutro mamike!

Anita, sinoć videh tvoj post, ali teško da ću išta da ispišem.
Ulglavnom. Ovog malog preko dana ja dok pusti sisu, ako spava -strpam u krevet. Ako se probudi probam još par puta da mu stavim cuclu, pustim neku muzikicu i ako ne zaspi ili baš urla dignem ga. Uglavnom se uspava sam. E sad, svima nama je lako da dajemo savete jer smo imali uglavnom po jednu bebu da shendlamo kako ćeš ti sa tri pojma nemam.
Ja ga često u očaju uspavljivala u ćebencetu, pa ga tako spuštala u krevet. Ali opet, to je samo jedna beba

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1262
31.3.2015 8:45:07   
Modessty
Dobro jutro!
Nema BRanki stvarno! Možda su otišli kod dr

Nikola se uspavljuje uveče oko 20,30 21h, kako kad. Ali obavezno, obavezno se zaplače ujutru oko 4 h. Nekad ga prenesem kod nas, a nekad legnem pored njega. On se onda sat vremena vrti po krevetu, gura u mene, dira mi uvo (što me izluđuje u 4 ujutru!) I nakon nekih sat vremena se smiri i nastavi mirno da spava do 7 h! Neverovatno je da su i on i Danilo isti! Obavezno sam u obe trudnoće ustajala ujutru u 4 da idem u wc i tada su se vrteli u stomaku, onda kad su se rodili sisali su tačno u 4 obavezno! I tako sve do godinu dana dok nisu prestali sa sisanjem, ali onda nastavljaju da se bude u isto vreme. U stvari ne bude se već samo zakmeče, traže da sam pored njih i nastave da spavaju! Danilo je tako činimi se do dve i po godine. Evo Nikola je isti! I ne traže ni vodu, ni mleko, ništa. samo se vrte, vrte vrte i nastave da spavaju!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1263
31.3.2015 8:50:03   
Bibilib
Dobro jutro svima, koliko vas imauser posted image user posted image user posted image
Mod ova tvoja prica o ustajanju u pola noci me je podsetila na moju trudnocu....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1264
31.3.2015 9:18:52   
Ivanka 75
Drage moje mame, ja u trudnoci nijednom nisam ustala u toku noci da idem u wc, spavala sam tada najbolje u zivotu, pa se Iva opet budila po celu noc do 2 godine.
Kasno sam shvatila da ne treba da se cimam na svaki njen kmek user posted image

Evo budne smo, dan je diiivan, suncan, peske cu na posao user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1265
31.3.2015 9:32:01   
daca77
Mod, mi nemamo satnicu, budimo se kad ogladnimo, a to je od2~4h, zavisi kad uspemo da je prevarimo da se uspava. Inace, u trudnoci ni ja nisam ustajala da idem u WC.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1266
31.3.2015 9:34:03   
branki*
drage moje,evo me,tu sam jos,nikako da ozu za vrtic,pa okobokeugrabim vreme..muz radio u trecu,pa jutros spremaj bozu za vrtic,pa oko boke..idemo oko 11,pola 12 jer taman cemo da ostavimo bozu kod logopeda,a mi u savetovaliste.juce je imala jos jednu zelenu stolicu sa manje mnogo sluzi nego ona prva.od jutros jos nista nije uradila.videcemo sta ce reci dr.ja sam opet u nekom tripu da ce mi se smanjiti mleko,nalivam se vodom i opet cu da krenem sa zitom..jutros je doduse boka malo prdnula i tad je bilo zeleno zuto sa malo gromuljica.
anita,meni se to desav cesto,vec sam i pisala,to sa spavanjem i budjenjem..nemam savetuser posted image
srculence,kako ste vi,jesu se regulisale stolice?
grlim vas sveuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1267
31.3.2015 9:35:54   
degu
e ja sam u trudnoći spavala kao top, beba noću mirovala, danju ludovala i ništa sad od toga user posted image baš sam noćas spavala 2 sata iz 2 puta. Budila se u 23 i 30, pa u 2h pa u 3 i 20, onda se vrtela do 5 i zaspala a ja ustala da popijem kafu. Saterala me je na spoj između krevetića i kreveta,ukočila sam se sva i sva sretna i naspavana ustala u 7h user posted image

< Poruku je uredio degu -- 31.3.2015 9:36:18 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 1268
31.3.2015 9:46:19   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i mene, nocas opet žurka bila, znači duša mi spava, evo dame sad spava. Branki, bice sa Bokom sve ok. Nego ja sam se osula, kao da sam u pubertetu, značu bubuljica čak i po tijelu imam, a po čelu one tzv. "čirevi", nemam pojma od čega, uglavnom grozno izgledam, tako se i osjecam, Vrijeme grozno, sad čitam samo 3 sunčana dana u aprilu, user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1269
31.3.2015 10:12:56   
milicicak
Branki, gromuljice u stolici su dobra stvar, znaci da lepo rucka.
To zeleno je verovatno posledica toga sto je posisala dosta prednjeg mleka...
Javi sta kaze dr :)
Mame, uzivajte u lepom danu :)

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1270
31.3.2015 10:53:58   
branki*
hocu,milicicak,javljamuser posted image meni ovaj forum kao licni dnevnik dodje!
ceka, jos malo,pa budim muza i idemo u vrtic po bozu,pa u dom zdravlja.dan je bas lep.eco,ja ne znam kako izdrzavam sa ovoliko malo sna,ali izdrzavam.i uvek nocu kad mi dusa spava,kazem sebi da cu leci sa njom preko dana dok spava,i nista ne uradim..
degu,ja se tesim kad citam vase nocno budjenje,mislim daleko da mi je drago sto se cimas i ustajes,ali mi je lakse kad vidim da nismo jedini koji tako cesto ustaju i sisaju nocu..a,opet se smorim kad vidim koliko dugo to moze da traje...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1271
31.3.2015 11:05:47   
degu
branki razumem zasto te tesi, i mene tesi kad vidim da nisam jedina i isto tako funkcionisem bez sna,ni danju ne legnem, ne znam kako al funkcionisem,skoro pa se normalno osecam tj ovo mi je sad normalno. Proci ce, a druga beba ce biti spavalica user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1272
31.3.2015 11:12:56   
eca89
Djevojke moje, ovo su kod mene izgleda vodene ospice, sad imam po cijelom tijelu, onako kao vodeni mjehuric, na vrhu bijele boje, nisam ih prelezala kao dijete. Sad se bojim za nju, da li je smijem dojiti, sta da radim? Mislila sam zvati muza da dodje, da idem doktoru odmah, a opet sinoc sam jela onu piletinu Maggi sa zacinskim biljem, pa kontam da nij na to reakcija, ali mislim da nije, jela sam i prije to, jos me nista ne svrbi, uh user posted image . Pomagajte!!!!!!!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1273
31.3.2015 11:14:23   
anita
Dobar dan màme
ja samo da vam mahnem i da vas pozdravim. Danas imamo goste...
Mi sinoc imali zurku Masa nije htela da spava...Zaspala je oko ponoci.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1274
31.3.2015 11:39:59   
srculence25
IZVORNA PORUKA: branki RR
srculence,kako ste vi,jesu se regulisale stolice?
grlim vas sveuser posted image

Branki user posted image
Bolje je regulisale su se ali opet nisu tako ceste.Neki put se tako napreze i stenje i zacrveni u licu da mislim sad ce
a kad proverim pelenu nema nista.
Sad imamo problem oko uspavljivanja i jos brzeg budjenja.Neznam jesu grcevi ne grci se samo se budi a dusa mu spava.
Kako je boka?

Inace u trudnoci beban je cesto stucao da sam mislila da se davi sa pupcanikom user posted image i evo sad isto tako
cesto stuca i po sat vremena

< Poruku je uredio srculence25 -- 31.3.2015 11:43:24 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 50 [51] 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 50 [51] 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Kiselina i rast kosice?
lola78

Da li ste imale puno kiseline u zadnjim mesecima trudnoce, i da li se dete rodilo sa puno kosice?

Da, i dete je imalo puno kosice (37%)

Ne, i dete je imalo puno kosice (31%)

Da, i dete nije imalo puno kosice (12%)

Ne, i dete nije imalo puno kosice (21%)

Ukupan broj glasova: 68

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here