Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (19.3.2015 7:36:16)
|
IZVORNA PORUKA: wivern Branki tako sam ja u sestom mesecu isla da mi isprave sve doznake, a jos pola doznaka na bivsu firmu-trudnicko pogresno isplaceno...haos. Sva sreca firma je ispala vise nego korektna na njihovu stetu, nista mi nisu trazili da vracam. I moj M spava, uspavao ga tata. Dok sam ja pila kafu oni bili u sobi, ustali i mm salje poruku gde si. Otisla sam da setam i odmorim glavu od vas trojice (mm, M, i pas), stize poruka "a, ok". Posle 5 min ulazi u kuhinju i sokirano vice "budalo, ja razmisljam sta se desilo i sta smo uradili kad si otisla sama da setas" Epilog - namesten krevet, dete presvuceno a zatim i uspavano [sm=bravo.gif]...prpa bato [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Joj što ja volim da dođem ujutru pa čitam ovakve fore Sanjice lebac mu kako ne smeš? Pa zar nihje bilo skoro ono da su decu po školama ispitivli (provera ko nasilj U PORODICI) Ne možeš da ga pošalješ kod psihologa? Mžda i mama trpi batine? Eco, ja nikad nisam stavljala na stomak, niti su hteli, osim kad je Ana bila stara neke 2 nedelje i to na stomaku od mm-a spavala. Luka je isto samo jednom, stavila sam ga na stomak da vežba mišiće (imao mžda mesec dana max [sm=jezicek.gif]) drao se i zaspao, ali to samo meni na očima da bude. Nisam ga ostavljala samog da spava na stomaku. Inače ovo moje dete me počastilo noćas. Oko pola deset sisao i spavao do 5. Eno ga sad u ljulji.
|
|
|
|