GagaT -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (23.3.2015 11:26:31)
|
Cao drage moj, vidim svasta se desavalo proteklih dana. Ja samo da vas [sm=smiley31.gif] sve i pozelim prijatan dan. Sto se mene tice ja sam u prosli Petak imala sustret sa babicom. Ona mi je istrtljala sta smem , sta ne smem da jedem. Uzela mi je par litara krvi (hahah), pogledala urin, izmerila pritisak, pretresla nasledne bolesti u familiji, napisala mi uput u bolnicu da mi iz uzorka krvi utvrde mogucnost radjanja deteta sa D.sindromom (daleko bilo). U toku citave trudnoce imacu ukupno tri ultra zvuka od kojih sam jedan vec imala. Kazu ovde tako rade nece da uznemiravaju bebu puno nije kao kod nas u Srbiji. Inace postoji jedna najnovija fora za 100%-tno utvrdjivanje mogucnosti za D.sindrom a to je neka laboratorija u Geteborgu koja obradjuje uzorak krvi. Skupo je, ( na osnovu toga jer je zdravstvena nega prilicno jeftina ovde, kosta oko 800 £) ali ako bude nedaj Boze postojala samo sumlja od toga naravno da cu to pre izabrati nego da mi "buse stomak". Ja se poprilicno dobro osecam, dobila sam neke tablete protiv mucnine u toku putovanja, kao sto ssu npr. mucnine od putovanja po moru, ili na duze puteve. To mi je dosta pomoglo. Po malo osecam mukicu ali vise ne povracam. Inace prestala sam juce definitivno da koristim sve lekove (progesteron i estrogen) i sada samo pijem B12 i Folnu kiselinu. Svim trudnicama saljem jedan veliki [sm=smiley31.gif] i puno pozitivne energije. P.S. Kuvam telecu corbicu koja ce biti nakisela, mislim da bih mogla jesti danonocno kisele corbice. Muz ce mi pobeliti od corbi...hahhahah Aj cao! Ljubac
|
|
|
|