tatjan@ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (3.3.2015 12:58:42)
|
Cao, evo da se ponovo malo ukljucim [sm=smiley1.gif] Ja sam bila dve nedelje kod kuce sa mladjim sinom, bas je kasljao a ja deci bas ne dajem antibiotike, pa je potrajalo dok se oporavio. I toliko mi je bilo lose i toliko sam neispavana da sam upala u neku depresiju, samo sam lezala na kaucu i malom vrtela crtace, smorili smo se oboje :( Juce je krenuo u vrtic a ja jos tri nedelje na bolovanju, pa cu se valjda malo oporaviti, danas sam spavala do 10 i mnogo se bolje osecam. Jess ja sam bila na UZ prethodne nedelje, u sredu, i bebica je super, vec se vidi kako mrda nogicama [sm=smiley27.gif] Meni je doktorka korigovala datum porodjaja, bebica je bila 9+1 u sredu, danas smo vec 10 nedelja. Sad gledaj kolika je starost trudnoce, ovo ti je najbolji period za tacno odredjivanje datuma porodjaja [sm=smiley1.gif] Ja sam zakazala ekspertni za 25 mart, dr mi kaze da cu mozda morati na amnio zbog godina, sve zavisi od ostalih parametara, meni je 33.. jel ovo uobicajeno? Malo se plasim Takodje mi je rekla da markere obavezno uradim u Jugolabu, da su Medlabovi nepouzdani, gde ste vi radile markere u koloj laboratoriji?
|
|
|
|