majeno -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (12.3.2015 13:53:43)
|
Dobro jutro jos jednom, ja se vratila u krevet i odspavala jos jedan krug...kisa pada, snijeg propadava kroz kisu, mracno i hladno napolju, sama, mm smo poslali sluzbeno u banjaluku, i da nam kupi kroasane i princes krrofne iz manje- ovo je za megi detaljisanje- [sm=jezicek.gif] Maraj, hvala na upozorenju za caj i brusnicu! Ima to logike, vjerovatno zbog ph vrijednosti razlicitih...odlucih se, gle cuda, za brusnicu[sm=smiley36.gif] UM, ja sam imala bas takvo krvarenje kakvo opisujes uz 2*2 utrogestana vaginalno (kod nas ima samo od 100), uz konsultaciju sa dr presla na 3*2 oralno i nakon nekoliko dana se vratila na vaginalno kad je krvarenje stalo...odsjekla nokte i nisam vise stavljala lak nikako a kao manijak prala ruke i nokte po cijeli dan...dr mi postepeno smanjivala kolicinu...bila sam presretna kad sam ga se rijesila, ali mi je oko ac dala ponovo, ali sad sinteticku verziju- dabroston 2*1, uz opasku da on ne opterecuje jetru kad se uzima oralno...sad opet isto u bolnici i jos ga pijem...zakljucak: oralno dok krvaris, mada mu je bolje dejstvo vaginalno, a kolicina je normalna i bezbjedna za neki relativno kratak period uzimanja... Jabudicu, zavidim ti na poslu, i podrzavam te u namjeri da se vratis na posao cim se organizujete i uhodate, ako se budes tad osjecala orna za rad...pogotovo od kuce...ma meni je to san....ja sam " jezicar( k)a" takodje, ali vec 10 god. radim samo u skoli, zaglupila totalno, ne volim taj posao i jedva sam cekala bolovanje...a ponekad uzmem da prevedem po nesto i bas uzivam bez obzira koja vrsta teksta je u pitanju...nazalost, od toga ne bih mogla zivjeti ovdje, tako da sam primorana raditi u skoli, a vjerujte da poslije 10 god. uzivam sto sam na trudnickom i bas prava lijena slonica...i da smijem ja se ne bih vracala na svoj posao dok maksimalno ne iskoristim pravo na trudnicko i porodiljsko, ali na tvoj bih cim bih mogla... Uh...kako me nervira ovaj raspadnuti tablet...pobudalicu...razbicu ga skroz... Ja sam pazila na ishranu u ovo doba prosle godine i bas fino smrsala, pite i tijesto uopste nisam jela ali zato -19 kg...sad kako sam trudna pocela sve to jesti, dajem sebi oduska...+10 u 30-oj sedmici
|
|
|
|