majeno -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (10.3.2015 11:18:17)
|
Dobar dan svima, nadam se da cete primiti jednu staru trudnjacu u svoje drustvo...na mirovanju sam maltene od pocetka trudnoce pa lagano prolupavam od dosade, a ovdje mi se svidja atmosfera...ukratko: 38,5 god., prva trudnoca, poslije dugogodisnjeg lijecenja steriliteta, ostvarena prirodno, jedna mala dugo cekana djevojcica, malo problematicnog ponasanja sto cemo korigovati kasnije kad se aBd rodi ziva i zdrava...ja prokrvarila na kraju 7. sedmice i pored 2x2 utrogestana...presli na 3x2 i prestalo...mala je skroz nisko...mirovanje...mirovanje i oko AC ...u 28. sedmici redovna kontrola- cervix se bezbolno poceo otvarati....skratio se na 1.5 cm zbog laganih setnji i sjedenja i pokojeg spremljenog rucka....bolnica...hitan kasni serklaz....sad smo na ulasku u 30. sedmicu i cekanju kontrole ...relacija krevet- wc...opet na dabrostonima...majena je prosli uzv bila skroz dole na izlazu...okrenuta glavicom...zato kazem da je problematicnog ponasanja... Ja sam pila Siofor zbog IR, neplanirano ostadoh trudna, zvala svoju dr endokrinologa negdje u 8. ili 9. sedmici...rekla mi da nastavim do 16. sedmice i onda postepwno prestanem...
|
|
|
|