GagaT -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (31.3.2015 16:42:43)
|
Cao zenskaci, evo i mene samo da vam mahnem Nisam za druzenje pa se i ne javljam. Inace mucnine malo su tu pa nestanu, pa ih evo opet, nemam pojma od cega to zavisi i kako da ih sprecim. Sad sam trenutno kao dobro, iako sam pre 15 min imala nagovestaj mucnina. Jela sam paradajz corbicu, pomfrit, one riblje filetice (fishfinger), pomfrit i paradajz salatu. Provalila sam da mi kozica od paradajza smeta tako da sada gulim kozu pre nego sto pojedem paradajz. Inace radila sam test krvi ciji ce rezultat biti potpora ultra zvuku u utvrdjivanju normalnosti deteta. Nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Brinem se iako nemam osnova, u mojoj i muzevljevoj familiji svi su se radjali normalni ali eto ja valjda zbog duge borbe za potomstvom sve mi izgleda nestvarno i nije mi lako da verujem. Ne znam kakve vi filmove imate ali nadam se da ovo sto mene uznemirava ce uskoro proci. Usla sam u 11-tu nedelju danas. Nadam se da ce i mucnine da nestanu bas kao sto su se i pojavile. Juce sam imala uzasan dan koji sam provela iznad wc solje povracajuci, nista mi nije odgovaralo. Danas sam popila tablete protiv prekomernog stvaranja zeludacne kiseline, pa mi je valjda zbog toga dobro. Puno vas sve ljubim. [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|