Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 1.4.2015 21:35:23
|
|
|
|
Maraj
|
Cestitke veselice! ja sam bila ubedjena da je serpi ili jabudic. Mora da je moj telepatski virus zarazio RR
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 1.4.2015 21:47:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala Maraj,i ja sam se bas iznenadila,obicno znas kada nesto da ocekujes,ali ja vec desetak dana nisam kuckala jer imam dosta posla.
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 1.4.2015 21:50:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pa malo je teze bilo za proceniti jer je ovaj mesec tj u martu bila nagradna igra. Al u svakom slucaju cestitke jos jednom,da nam se lepo sladis!
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 1.4.2015 23:42:15
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica Cek,cek da nije neka sala Nisam bas toliko pisala a i iskreno bila sam sigurna da ce jabudic da dobije slatkise,navijala sam za serpicu prvo jer je ona izrazila zelju da ih dobije(zbog zabice ) ali je slabije pisala u zadnje vreme. Marketing pa gde trudnici da uzmem slatkise,ne ide Evo da bude transparentno: veselica 807 postova jabudic 681 post Bibilib 671 post serpica 621 post mila83 592 postova Unina mama 583 postova Poredak prvih 6 :)
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 2.4.2015 1:18:50
|
|
|
|
wivern
|
Opaaa Veselice lepo se razveseli sa slatkisima
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 2.4.2015 9:05:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala Wiv
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 2.4.2015 9:23:51
|
|
|
|
nikiteki
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 2.4.2015 9:39:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ispravka , cestitam Vese
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 7.4.2015 8:27:21
|
|
|
|
Maraj
|
Veselice jer stigao paket bas bi sad ponjupala pa pola kese sigurno
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 3.6.2015 12:06:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Stiglo danas kod mene konacno,rodjaka podigla u petak pa mi postom poslala. Ima svega,najvise gumenih bombona,A.i S. odusevljene
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 30.6.2015 23:08:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Od kada traje ovakav način nagrađivanja....čestitke za Veselicu
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 1.7.2015 22:46:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg foruma... 1.7.2015 22:54:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Veselice,svaka ti čast...carica si
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?