RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Klarita -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (18.3.2015 17:34:36)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa[sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (18.3.2015 17:36:57)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Šta mislite ko osvaja bombone u martu? [sm=smiley1.gif]

Navijam za tim Klarita&serpica! [sm=smiley36.gif]

takozvani "South pruga team!" [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (18.3.2015 17:39:25)

da otvorimo kladionicu?![sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (18.3.2015 17:43:07)

Meni nije jasno kako se ovo igra[sm=smiley36.gif]

procitala

serpica -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (18.3.2015 22:10:15)

Jaoo Chupa vidi zabicu u prvom planu [sm=smiley36.gif]

nikiteki -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (18.3.2015 22:18:33)

soft nugat
amareto korpice
karamela vanila
jagoda,lesnik i krispi klaster
tropical mix
sareni kolutici mix
vocni zele
kapucino krispi kuglice
kupine i maline
badem u beloj cokoladi

marketing RR -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (30.3.2015 15:00:42)

Dragi Ringerajci, izaberite svojih 10 omiljenih Candy universe ukusa [sm=bravo.gif]

· Kapućino Krispi Kuglice

· Amareto korpice

· Kokos mix kuglice

· Kikiriki klaster

· Jagoda, lešnik i krispi klaster

· Karamela Vanila

· Narandžina Kora U Mlečnoj Čokoladi

· Draže Grožđe – rum

· Badem u beloj čokoladi

· Soft nougat

· Kupine i maline

· Licorice Mix

· Tropical Mix

· Šareni Kolutići Mix

· Šarene pertle

· Voćni žele

· Bele kupine

· Cola - kisele trake

· Šarene suzice

· Delfini

Glasajteeee [sm=bravo.gif]

amdn -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (30.3.2015 16:31:05)

njami ocemo ceo spisak ali najvise volimo:
· Kapućino Krispi Kuglice

· Amareto korpice

· Kokos mix kuglice

· Kikiriki klaster

· Jagoda, lešnik i krispi klaster

· Narandžina Kora U Mlečnoj Čokoladi

· Draže Grožđe – rum

· Badem u beloj čokoladi

· Soft nougat

· Kupine i maline

· Licorice Mix

· Šareni Kolutići Mix

· Bele kupine

njami [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 20:30:58)

Samo ću reći, jabudic imamo tvoje podatke [sm=smiley36.gif]

Čestitamo draga, javni da li da slatkiši idu na istu adresu kao pumpica. I bravoooo, bravoooooo za aktivnost, da se klinci a i trudnica zaslade [sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 20:34:39)

Jaaaaao, danas mi je baš dan za poklone![sm=zz_wub.gif]
Hvala vam, divni ste, ovo zaista nisam očekivala! [sm=smiley31.gif]

P.S. Sve na istu adresu [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 20:36:35)

Cestitam jabudic [sm=bravo.gif] Nego moram da primetim,divna ti je slika [sm=smiley9.gif]

serpica -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 20:37:04)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] opet sam pogodila jeeee!!!
Cestitam...khm pojedi zabicu za moj red...[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 20:40:57)

cestitam jabudicu, i knjiga je tvoja[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] rekose ti zene u temi pre neki dan.

wivern -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 20:41:34)

Jabudic drmni neki i za mene
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 20:52:57)

Opa jabudic cestitke! Da se sladis s decacima lepo!

marketing RR -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:01:18)

Ženeeee, imam virus u kompu, pa se zeznuh, jabudic je ipak pobedila u takmičenju za Bebologiju. Nemojte da nas kamenujete ali moramo se ispravitiii.

Jer je veselica pobedila, kao ukupan najaktivniji korisnik, a jabudic u rubrici trudnoća.

Izviniteeee, jabudu izviniiii, nije bilo namerno.

P.S. Prokleti virus, jedva otvorih prozor za post i onda otvorih pogrešnu tabelu[sm=smiley13.gif]

serpica -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:04:37)

Veselice cestitam [sm=bravo.gif]
Marketing ko radi taj i gresi [sm=smiley31.gif] desava se... neka se slade devojcice ovog puta [sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:07:54)

Ženeeee, imam virus u kompu, pa se zeznuh, jabudic je ipak pobedila u takmičenju za Bebologiju. Nemojte da nas kamenujete ali moramo se ispravitiii.

Jer je veselica pobedila, kao ukupan najaktivniji korisnik, a jabudic u rubrici trudnoća.

Izviniteeee, jabudu izviniiii, nije bilo namerno.

P.S. Prokleti virus, jedva otvorih prozor za post i onda otvorih pogrešnu tabelu[sm=smiley13.gif]

Hahaha, rekoh ja u temi trudnice da će biti APRILILILI [sm=smiley36.gif]

Veselice, čestitam! [sm=bravo.gif]
Knjizi se zaista više radujem! [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:09:36)

cestitam Veselice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:15:35)

Cek,cek da nije neka sala [sm=jezicek.gif]Nisam bas toliko pisala a i iskreno bila sam sigurna da ce jabudic da dobije slatkise,navijala sam za serpicu prvo jer je ona izrazila zelju da ih dobije(zbog zabice [sm=smiley36.gif]) ali je slabije pisala u zadnje vreme.
Marketing pa gde trudnici da uzmem slatkise,ne ide [sm=smiley36.gif]

marketing RR -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:17:01)

Ne bi bilo fer da prećutimo grešku, jer znate već da se trudimo da sve bude ok. Hvala vam na razumevanju [sm=smiley31.gif]

Jabude izvini još jednom, Veselice čestitamoooo [sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:21:14)

IZVORNA PORUKA: veselica

Cek,cek da nije neka sala [sm=jezicek.gif]Nisam bas toliko pisala a i iskreno bila sam sigurna da ce jabudic da dobije slatkise,navijala sam za serpicu prvo jer je ona izrazila zelju da ih dobije(zbog zabice [sm=smiley36.gif]) ali je slabije pisala u zadnje vreme.

Virus,virus, veselice... cestitam jos jednom [sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:24:05)

IZVORNA PORUKA: veselica

Uzmi Veselice, i uživajte u slatkišima i za nas! [sm=bravo.gif]
Bez brige, stvarno mi je bilo čudo da sam baš toliko pisala [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:24:44)

Znam draga,procitala sam negde da ti se razboleo bebac.Nadam se da ste ozdraveli [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Candy Universe nagrađuje najboljeg forumaša u martu! (1.4.2015 21:30:13)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Uzmi Veselice, i uživajte u slatkišima i za nas! [sm=bravo.gif]

Hvala draga [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>