Anarunika -> RE: Lilly - mama&baby club (6.3.2015 15:39:09)
|
Bila danas i Liliju i učlanila se u mama&baby klub. Žena mi je, čini mi se, sve lepo objasnila pa ću preneti šta je i meni rečeno. Učlaniti se mogu sve mame koje imaju decu do starosti 3 godine. I to sam baš pitala da li je do godinu dana a ona kaže: "Ne, do treće detetove godine". Kada se učlaniš kartica stiže u roku od dve nedelje do mesec dana na kućnu adresu. Ako je beba stara do šest meseci dobija i pelene na licu mesta. Makar mislim da je do šest meseci. Mi smo dobili njihove mamma &baby pelene, malo pakovanje od 24 kom. veličina 2. Otvorila sam odmah da vidim kakve su i za sada obećavaju. Kada ih probamo obavestiću o tome kako nam se sviđaju,kako leže na guzi i kako upijaju. Na izgled liče na Pampers i ako su i u praksi iste onda se stvarno isplati kupovati njih, pogotovo sa članskom karticom. Što se tiče pokazivanja kartice žena mi reče ovako: Bez obzira da li kupujemo artikle na popustu ili ne (a to su uvek artikli označeni ljubičastom karticom na kojoj piše redovna cena, cena sa popustom i cena za članove kluba) ,karticu pokazujemo uvek, pri svakoj kupovini, jer na osnovu toga Lilly skuplja informacije šta mame najviše kupuju a onda na osnovu te statistike određuju koji će proizvodi sledeći mesec biti na popustu. Dakle karticu pokazujte pri svakoj kupovini bez obzira šta vam je u kopri a oni će da vide jel treba ili ne treba. Eto to sam danas saznala.
|
|
|
|