Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 25.2.2018 23:54:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Na mene je uvek knjiga ostavljala utisak bolji... ali mi je najbolja kombinacija kad procitam pa pogledam film, mislim kad postoji film po knjizi
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 25.2.2018 23:55:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
Knjiga je bolji dozivljaj.Makar je meni tako uvek
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 28.2.2018 10:22:35
|
|
|
|
Dora89
|
Meni je knjiga skoro uvek bolja od filma, generalno. A ovaj film je zabavan, ali ne podstiče me da pročitam knjigu. Knjiga je izazvala pometnju zbog otvaranja teme o sado-mazo odnosu, ali ništa više od toga.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 28.2.2018 10:25:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da, sado mazo je nalozio zene sirom sveta Meni je knjiga bila ok, ali nisam bila luda za njom da je procitam za dan.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 28.2.2018 10:26:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Upravo to, odvazili su se da otvorenoskroz tako pricaju o tome, pa je svima zanimljivo...jeste, ali kako kome.. ja sam sve knjige procitala jer su kao popularne ali bas nikakav utisak nisam imala, filmove nisam jos nijedan pogledala
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 2.11.2023 10:37:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni je knjiga bolja od filma,uvek!Ali ovde mi se nije svidela ni knjiga,a ni film... Nije moja soljica caja verovatno.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 2.11.2023 10:42:13
|
|
|
|
flamingos
|
I po mom mišljenju knjiga uvek ostavi bolji utisak od filma.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 2.11.2023 14:27:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mislim da dosta zavisi i od same teme. Ali knjiga je knjigam ne smiju bezveze film po knjigama...
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 2.11.2023 15:01:19
|
|
|
|
flamingos
|
Ima dosta lepih filmova snimanih po knjigama,ali ipak-knjiga je knjiga.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 2.11.2023 15:30:33
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se!
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 2.11.2023 17:19:47
|
|
|
|
flamingos
|
Ma mi se uvek slažemo.Nego,da ne mašim temu,možda neko i voli taj doživljaj kroz film,ali tokom čitanja su različite emocije.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 3.11.2023 9:57:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja obozavam filmove,nego mi nekako ostane razocarenje.Zasto? Nije verno knjizi,ubt+zaju ili mi se gluma ne svidi. To je do mene. Obozavam knjige i onda sam bas ...Smarac.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 3.11.2023 11:04:51
|
|
|
|
flamingos
|
Volim i ja filmove.Nešto ih u poslednje vreme ne gledam.Zanimam se drugim stvarima.🙄Opet,da ne mašim temu-svakako sam za knjigu.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 3.11.2023 11:05:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Knjuga uvek.Kao prvi izbor.
|
|
|
|
RE: Film 50 nijansi sive (po istoimenoj knjizi ) 3.11.2023 11:41:28
|
|
|
|
flamingos
|
Svaka stranica nosi nešto posebno...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?