Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 17.12.2020 11:34:13
|
|
|
|
BMaja
|
Ja sam se ofarbala dva, tri puta i sve je bilo u redu
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 10.2.2021 14:54:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Zdravooo..... moja majka je koristila žiće od miksera kako bi farbu umutila. To je sve oprano u mašini za pranje sudova. Ali ja nisam znala da je ona to tako uradila i iskoristila sam te žice da napravim ručak. I iako je to čisto, ja se sad tripujem da nije ostalo nešto na tim žicama, ne znam šta da radim.
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 10.2.2021 14:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Žice*
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 10.2.2021 15:07:49
|
|
|
|
jess021
|
Ako je oprano u masini, nemas sta da brines🙂
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 10.2.2021 15:12:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvalaaa. Jeste, ali eto ja se tripujem kako je to oprano. 😐🤨
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 10.2.2021 15:17:12
|
|
|
|
jess021
|
Nemoj, nemas razloga.
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 13.2.2021 22:51:07
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mati Ja sam se farbala, otprilike na mesec dana koja nedelja gore dole. Na depilaciju sam isla u 37.nedelji sa sve mojim ogromnim stomakom. Beba se mrdala sve vreme. Minival nikad nisam stavljala, kosa mi je skroz ravna... I ja sam se farbala... Moja drugarica je tako mutila farbu mikserom, a meni ni danas nije jasno zašto neko ima potrebu da umuti farbu na takav način... Nekako mi te dve stvari ne idu zajedno uopšte...
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 13.2.2021 22:53:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja mutim farbu mikseron, duplira se kolicina. 😊
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 13.2.2021 22:55:35
|
|
|
|
Duškić
|
Kako bre mikserom. Jamamu kad farbam onom cetkom izmesam.
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 13.2.2021 22:57:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
E tako lepo mikserom. Sve stavim u ciniju, ukljucim mixer, izmutim, kad se duplira iskljucim mikser i operem mutilice. 😂
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 13.2.2021 23:01:52
|
|
|
|
mati
|
Ivanka, pa ti imaš kratku kosu, šta će ti duplirana farba? Sad kupi farbu, pa muti četkicom, da suzbijes bol. Pitali te kojom rukom pišeš, ne i kojom se farbas.. Ja zanate kradem, kako za nokte tako i za farbanje. Ima puno stvari koje frizeri koriste... Ali mikser čini mi se niko... od frizera...
< Poruku je uredio mati -- 13.2.2021 23:05:34 >
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 13.2.2021 23:06:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ostala mi navika kad sam imala dugu kosu pa mi trebale 2 farbe. A i plava je suva kosa pa upija brzom brzinom. A frizerima nije u interesu da nekoga ofarbaju jednom farbom
|
|
|
|
RE: Farbanje i minival u trudnoći... 13.2.2021 23:44:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hidrogen znam da merim u plasticnoj posudi koju koristim u kuhinji. A farbu mutim mikserom ako vidim da ce mi biti knap,dobijem vise farbe kad je umutim mikserom.Masinu za sudove nemam tako da sve perem ručno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.