Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 15.9.2013 21:33:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Divne ste Banjalučanke, veliko bravo za vas
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 28.2.2014 10:42:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Banjalucanke mogle bi smo da organizujemo kaficu dok je ovako lepo vreme?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 28.2.2014 14:48:08
|
|
|
|
little_one
|
Mogle bi, mogle...samo javite dan kad vam odgovara...ja cu vec da se organizujem, sa curom ili bez...i da bude na otvorenom ako bude lijepo vrijeme...hajde da se organizujemo dok se nisam porodila
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 28.2.2014 14:57:03
|
|
|
|
anajid
|
I ja sam za,samo zavisi kad ce biti druzenje,mm da cuva djecu.Javite kad vam odgovara a ja cu vidjeti da li se mogu uklopiti.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 28.2.2014 15:05:42
|
|
|
|
NadaR
|
Ja ne mogu nista obecati dok ne dodje taj dan da vidim mogu li ili ne. M krece u predskolsko, veliki M na teren pa tako ...
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 28.2.2014 15:46:03
|
|
|
|
mamica 91
|
Evo i mene, tek sad sam videla Dijana da si pisala, ja sam vec rekla da sam za, jedini mali problemcic, zavrsavamo zidanje kuce,pa se nadam da cu se uklopiti sa vama i mm u termin,da me on doveze...ne mogu vise busom da idem za grad, daleko mi stanica...ali se svakako vec radujem druzenju...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 28.2.2014 20:08:15
|
|
|
|
Наташица
|
дошла бих и ја, ваљда ме неће ништа омести.
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 28.2.2014 22:22:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Bilo bi lepo da se svi skupimo. Provericu kada je u Boski slobodna igraonica pa vam javljam. Klinci se igraju a mi ispred pijemo kaficu i cavrljamo. Anajid povedi i decu, teta u igraonici ih cuva.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 1.3.2014 11:59:11
|
|
|
|
anajid
|
Ne pada mi na pamet,majke mi
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 5.3.2014 19:27:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Devojke rezervisala sam nam mesto u igraonici Miki i Mini maus u petak u 16 h Vidimo se
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 5.3.2014 19:30:22
|
|
|
|
little_one
|
Vidimo seeeeeeee.....igraonica u blizini rebrovacke crkve, u zgradi pored prodavnice Moj market...bas se radujem
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 6.3.2014 10:55:43
|
|
|
|
ivaMark
|
Smrc, lepo se provedite...
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 6.3.2014 11:07:48
|
|
|
|
NadaR
|
Ni ja na zalost ne mogu jer u pola 5 predajem M u vrtic . Lijepo se provedite .
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 6.3.2014 15:34:14
|
|
|
|
anajid
|
Vidimo se cure!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 19.6.2014 11:05:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Drage moje kada kafenisemo? Mozete li u subotu? U ponedeljak idem sa Vukom u bolnicu da se dogovorimo za operaciju krajnika koja ce najverovatnije biti sledece nedelje. Tako da mogu sada za vikend ili posle operacije. Za World sam donela paket za trudnice koji je Vuk juce raspakovao a moja mamu je dozvolila jer je mislila da je moje a za Nadu pare koje su zene skupile i sirupcice U stvari samo je jednu solju odmotao, kremice izvadio iz kutije ali nije ih otvarao. World sorry, nije nista ostetio niti pokvario.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 19.6.2014 11:07:10 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 19.6.2014 13:43:01
|
|
|
|
little_one
|
Sto se mene tice moze samo javite kada, nemojte kasno popodne samo...ja mogu ujutro ili poslije 3...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 19.6.2014 13:56:24
|
|
|
|
dijana1*
|
I meni odgovara oko 10,11,12.
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 19.6.2014 16:17:03
|
|
|
|
World
|
E hvala Dijana puno, ma sta se sikiras za pakovanje, nije ni vazno, pusti djecu nek se igraju... Ja sam jos uvijek u Bijeljini, vracamo se u nedelju uvece, tako da cu vjerovatno preskociti tu kafu.. A paket slobodno proslijedi little_one, pa cu nekad skoknuti do nje..
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 19.6.2014 22:58:49
|
|
|
|
mamica 91
|
Proslo druzenje smo propustili zbog majstora i zidanja...a ovo nam je rano da idemo van granica dvorista a rado bi se druzili s vama...mi cekamo sledeci krug.. lep provod...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.6.2014 9:51:59
|
|
|
|
NadaR
|
Meni je M bolestan . Glupi stomacni virus. Ako danas bude dobar , dolazimo .
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.6.2014 12:13:01
|
|
|
|
little_one
|
Izgleda da cemo na kraju samo DIjana i ja da pijemo kafu sta nam je sa Anajid?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.6.2014 12:19:44
|
|
|
|
ninulina
|
Pih...I ja sam mislila da svratim, ali meni malac spava do pola 10 - 10 , pa dok se razbudi , pa hranjenje, pa dok sprčkam ručak da ima , pa dok se spremimo , ne vjerujem da ću stići .... Biće valjda još prilika
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.6.2014 12:24:34
|
|
|
|
little_one
|
izgovori, izgovori....evo ja danas kuvam rucak za sutra, beba ce da rucka na licu mjesta ako joj se bude ruckalo a Andrei cu da cusnem bananu ako izgladni prije spavanja Nado, pa muz ti ima stomacni virus ne ti...sta ce mu biti par sati da je sam...nakuvaj mu litru caja u termos, spremi mu 3 paketa plazme i upali tv....bice mu dosta za par sati.... opet cu ja...izgovori, izgovori
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.6.2014 12:48:22
|
|
|
|
ninulina
|
IZVORNA PORUKA: little_one izgovori, izgovori....evo ja danas kuvam rucak za sutra, beba ce da rucka na licu mjesta ako joj se bude ruckalo a Andrei cu da cusnem bananu ako izgladni prije spavanja Nado, pa muz ti ima stomacni virus ne ti...sta ce mu biti par sati da je sam...nakuvaj mu litru caja u termos, spremi mu 3 paketa plazme i upali tv....bice mu dosta za par sati.... opet cu ja...izgovori, izgovori [A gdje ste kontale kafu....? Sve i da večeras ručak napravim za sutra, ne vjerujem da bih stigla u 11....
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.6.2014 12:51:09
|
|
|
|
anci kv
|
ninulinaaaaaaaa??!!!!!!! Javi se nekad ženo!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?