Joj@
|
Z**** me za buket, jer sam narucivala specijalnu boju orijentalnog ljiljana koji se ukrsta sa simbidijum orhidejom, muz je obisao ceo gead da nadje orijentalni ljiljan u skoro identicnoj boji. Zatim, ispalila me sminkrerka, sminkala me drugarica, koja je kasnila sat i po vremena, pa sam na vencanje otisla polunasminkana...BUKVALNO nedovrsena, u zivotu nisam bila ruznija, pritom zbog kasnjenja zaboravih ispod haljine da obucem hulahop i gace a bio prvi maj i kisa. Klipse (nadogradnja) koje sam narucila i cekala 2 nedelje nisam stigla da odnesem kod vlasuljara na sisanje, pa sam imala kosu do dupeta, resila problem jer sam ih uvila, ali cim sam izasla iz kuce, zbog vlage se raspala, pa jos i smrdela ko mokar pas. Ukras za kosu (orijentalni ljiljan, jedan iz buketa) nisam nikako mogla da nakacim, pa sam ga drzala u ruci, a buket zaboravila. Noge mi otekle pa nisam mogla da udjem u svoje cipele, obula BABINE.KRESENDO- kad sam izlazila iz kola, mama primeti da mi je rajsferslus haljine zapeo o cirkon, povukla i pocupala, ali nije se videlo, samo je ruzno stajalo jer vise nije pratila liniju struka. I tako sam ja otisla na svoje vencanje.... Taj dan je neka budala protestovala gladju, pa zatvorise ulicu u kojoj je opstina, pa sam kasnila pola sata, muz plakao, mislio da necu doci (nedelju dana pre toga sam usla u 8. mesec, SVASTA sam pricala, i ja bih poverovala da sam pobegla). Moja baba je dovela odvratne trubace iako zna da ih prezirem, kad su krenuli da mi pevaju, pobegla sam i iskulirala sve koji su dosli i pritom mi je pukla stikla. Muz je potrcao zamnom, snazno me zagrlio, prosaputao da me sam prelepa i da me nikad nije voleo kao u tom casu. Tu sam se smirila, obrnula oko sebe, shvatila da imam coveka koga ni u snu nebih lepse dosanjala, da sa njim cekam sina i da je ovo dan mog vencanja u mojoj pocepanoj pink vencanici, sa cupavom mokrom kosom, bez buketa, ali moj najbolji drug i kum je bio sa moje leve a moj NAjnajbolji drug i muz sa moje desne strane, iza mene si meni dragi ljudi a ispred mene zivot koji sam oduvek zelela, tako da sam zanemarila sve, izula se, cipele spakovala babi u torbu i tako bosa, mokra i cupava, otisla da se udam. Eto...kad smo otisli u restoran (u kojem smo bili samo mi, nas 40, samo najblizi) vec sam sve zaboravila od srece, pogotovu kada je stigla moja barbi torta(stavicu sliku).fotografa nismo imali, a posto su svi bili pijani, takve su nam i slike...mutne i odvratne ali ja sam znala da ce me te slike vracati na jedan od najsrecnijih dana u mom zivotu I nije bilo vazno vise nista... I pored svega toga ja tvrdim da sam imala najdivniju svadbu na svetu, a vi kukate sto je pice kasnilo, u jeee...sram vas bilo! Zar se to pamti?! RAzmazene su neke zene...i hirovite...do te mere da je ruzno i tuzno
< Poruku je uredio Verus RR -- 14.9.2011 2:18:55 >