Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.11.2010 20:46:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Uff u tom slucaju postoji mogucnost da jos neke devojke nece moci
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.11.2010 9:32:45
|
|
|
|
Snelle
|
A da li vam je rano da se nadjemo oko 11, 12h? Pa niko od nas neće u to vreme na slavu sigurno!
< Poruku je uredio Snelle -- 16.11.2010 9:33:35 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.11.2010 9:46:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Snelle A da li vam je rano da se nadjemo oko 11, 12h? Pa niko od nas neće u to vreme na slavu sigurno! može
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 17.11.2010 0:13:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
I sto se mene tice moze
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.11.2010 14:10:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta bi, jel se vidJamo:)?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.11.2010 23:35:46
|
|
|
|
Snelle
|
Izgleda da sve do jedne odustadoše
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.11.2010 23:47:10
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja ne mogu,imam dve slave sutra... Valjda cemo se uskoro uspesno dogovoriti...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.11.2010 23:50:53
|
|
|
|
Snelle
|
Ako ništa vidimo se na dodeli paketića
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.11.2010 23:52:06
|
|
|
|
Nensi*
|
Tu jos ne znam da li cu da dodjem...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 21.11.2010 13:34:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
Izabrale smo bas slavski dan Kakvo je stanje sledeci vikend? Jel neka slava?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 23.11.2010 21:54:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
Devojke sta se desava za vidjanje?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.12.2010 19:18:05
|
|
|
|
Tea2
|
Ja sam ovde nova.Sa znatiželjom sam prelistala ove stranice.Ako se na 79 strana niste dogovorile,ima li svhe da se novi uključuju u bilo kakve diskusije oko upoznavanja? -
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.12.2010 19:22:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Ja sam ovde nova.Sa znatiželjom sam prelistala ove stranice.Ako se na 79 strana niste dogovorile,ima li svhe da se novi uključuju u bilo kakve diskusije oko upoznavanja? - draga kafa se pije redovno, dogovorile smo se bezbroj puta do sada, poslednji put smo se videle pre tri dana: DEDA MRAZ Mislim da će uskoro biti novo okupljanje, dobrodošla si naravno kao i svi
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.12.2010 19:23:12 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.12.2010 19:36:56
|
|
|
|
Tea2
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Tea2 Ja sam ovde nova.Sa znatiželjom sam prelistala ove stranice.Ako se na 79 strana niste dogovorile,ima li svhe da se novi uključuju u bilo kakve diskusije oko upoznavanja? - draga kafa se pije redovno, dogovorile smo se bezbroj puta do sada, poslednji put smo se videle pre tri dana: DEDA MRAZ Mislim da će uskoro biti novo okupljanje, dobrodošla si naravno kao i svi DIVNO!!!!!ODUŠEVLJENA SAM!!!OVO JE PRAVA VELIKA PORODICA!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.12.2010 21:12:17
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Ja sam ovde nova.Sa znatiželjom sam prelistala ove stranice.Ako se na 79 strana niste dogovorile,ima li svhe da se novi uključuju u bilo kakve diskusije oko upoznavanja? - Dobrodoslica i od mene Verujem da cemo se vidjati posle praznika. Dunjice mogle bi da organizujemo sankanje u Kosutnjaku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.12.2010 21:51:35
|
|
|
|
dunja RR
|
joj ja baš volim da se sankam, samo se plašim da me ovako podgojenu ni jedne sanke ne bi izdržale
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.12.2010 21:52:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR joj ja baš volim da se sankam, samo se plašim da me ovako podgojenu ni jedne sanke ne bi izdržale Nabavicu ja jedne malo vece pa cemo obe stati
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.12.2010 21:54:11
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR joj ja baš volim da se sankam, samo se plašim da me ovako podgojenu ni jedne sanke ne bi izdržale E moja sanka ima oba dve da nas izdrzi, veruj mi.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.12.2010 23:59:39
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Verujem da cemo se vidjati posle praznika. Dunjice mogle bi da organizujemo sankanje u Kosutnjaku To bi bilo super,kod mene u komsiluku
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.1.2011 23:54:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Suncicabg Verujem da cemo se vidjati posle praznika. Dunjice mogle bi da organizujemo sankanje u Kosutnjaku To bi bilo super,kod mene u komsiluku Ja sam i dalje za Jos je i sneg napadao
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.2.2011 0:05:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam traumu iz detinjstva sto se sankanja tice tako da mene ne racunajte
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.2.2011 0:20:49
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma ni ja ne smem bas na veliku nizbrdicu, ali po ravnom sam najbolja
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.2.2011 10:22:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti bolja na ravnom ,nema sanse Ja 39 nosim devojko ,samo klizim bulevarima Cekam neko lepse vreme,bas bih pila kafu sa vama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.2.2011 22:27:45
|
|
|
|
dunja RR
|
večeras smo suncicabg, mrvicabg i ja pile kafu u Costi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.2.2011 22:28:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja, jel si u kontaktu sa Delijagirl? Kako je ona? Što je nema?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?