red sonia -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu (31.7.2010 18:21:35)
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: red sonia ne mogu da verujem da se jos uvek prepucavate ko mala deca..."ako ona dodje,ja necu i sl." ja ne stajem ni na jednu ni na drugu stranu,ne poznajem vas toliko i cini mi se da su obe strane u necemu u pravu ali i krivu... ali dooookle vise,zdrave,prave,mlade zene a ponasaju se ko osnovci... bez ljutnje,ali ovo je moje misljenje Nikada se nisam svadjala niti prepucavala sa Nejtiri. Apsolutno nikada. A onda, zajedno sa devojkama koje cekaju trudnocu dobijem lepe epitete. Priznajem-uvredjena sam. Ako nekome ne odgovara forum i zeli da ode, nije sebi smeo dozvoliti da vredja zene sa istog. Ja ne mogu da pijem kafu s nekim koga apsolutno ne cenim. Sta god da se izdesavalo na forumu nije bilo lepo, ali niko nema pravo da tako pljuje zene sa crtica. Ja sam samo pitala (neposredno) dolazi li Nejtiri? Jer ako ona ne dolazi, ja dolazim, ili obrnuto. Stvar je jednostavna. Niti se bunim, niti prebacujem, samo obrazlazem i konstatujem svoj dolazak ili ne-dolazak. verolino,ja mislim da je to bezveze,necete sedeti jedna pored druge sigurno,ne moras je ni pogledati ako ti to smeta,ali ce one devojke koje su se nasle u sredini tj. izmedju 2 vatre biti uskracene ili za tvoje drustvo ili za njeno,a mozda bi volele obe da vas upoznaju,ali uostalom radite kako hocete,ja sam samo kazala sta ja mislim jer se ova prica povlaci vec par dana...shvatam ja i tebe
|
|
|
|